Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Diákrendőrök az ózdi strandon

MTI, 2010. június 17. - csütörtök 16:01
Címkék: strand, rendőrség, Ózd
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Újfent járőröznek majd az ózdi strand területén diákok: munkájuk a korábbi években olyan eredményes volt, hogy a fürdő területén jószerivel megszűntek a lopások.


Néhány éve még sorra érkeztek bejelentések az ózdi strandfürdő területén elkövetett lopásokról. Azóta a bejelentések megszűntek, illetve csak elvétve fordulnak elő annak köszönhetően, hogy már öt éve a rendőrök mellett diákjárőrök is teljesítenek szolgálatot - mondta Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A strandi lopások visszaszorítása és megelőzése érdekében az ózdi rendőrkapitányság, a putnoki Serényi Béla Gimnázium, az Ózd Közbiztonságáért Alapítvány az Ózd Városi Vízművel és Strandfürdővel és a polgármesteri hivatallal együttműködve elindította a Diákok a biztonságért elnevezésű akciót. A programban a gimnázium rendvédelmi tagozatos diákjai folyamatos járőrszolgálatot látnak el a strandfürdő területén a szünidő alatt.

mti
Tavaly nem történt bűncselekmény az ózdi strandon

Az egyenruhás fiatalok a nyitvatartási időben gyakorlatilag folyamatosan járőröznek, és vigyáznak a sokszor felelőtlen strandolók értékeire. Feladatuk többek között, hogy az őrizetlenül hagyott tárgyak tulajdonosát megkeressék, felhívják a figyelmét, hiszen a tolvajok "munkáját" csak a pihenni vágyók együttműködésével lehet lehetetlenné tenni.

A diákok lankadatlan szorgalommal vesznek részt a programban, tevékenységüknek köszönhetően jelentősen javult a közbiztonság a strandon - mondta a rendőrségi szóvivő, hozzátéve: tavaly nem történt bűncselekmény

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza