Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Vihar: SMS-ben riogat a biztosító

MTI, 2010. június 16. - szerda 15:31
Címkék: SMS, vihar, biztosító
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Riadalmat keltett egyes biztosítótársaságok félreérthető időjárási előrejelzése szerdán Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, ahol a hétfői vihar mintegy négyezer ingatlanban okozott károkat - közölte a térség katasztrófavédelmi igazgatóságának vezetője.


"Egyes biztosítótársaságok biztosítási érdekből mobilszolgáltatókon keresztül időjárási előrejelzést küldenek az ügyfeleknek a várható rendkívüli időjárási jelenségekről" - mondta Pernyák Sándor tűzoltó ezredes. Hozzátette: ezek az információk nem az Országos Meteorológiai Szolgálat mérési adatain és előrejelzésein alapulnak, és sok esetben alkalmasak a pánikkeltésre.

mti
Több száz fát csavart ki a hétfői vihar a szabolcsi Bökönyben

A szabolcsi katasztrófavédelmi igazgatóság arra kéri a lakosságot, hogy a meteorológiai szolgálat honlapjának előrejelzéséből tájékozódjon. Pernyák elmondta: hogy a meteorológiai szolgálat tájékoztatása alapján, szerdán Szabolcs megye területén kiterjedt csapadékos mező vonul át, de viharos erejű szél nem várható, intenzív csapadék viszont előfordulhat, és kis valószínűsége van kisebb jégesőnek. Késő délutánra a csapadék megszűnik, helyenként megélénkül az északkeleti szél, de nem veszélyezteti sem a lakosságot, sem pedig a hétfői vihar okozta károk helyreállításában részt vevőket - mondta az igazgató.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Marcsi, 2019. november 19.

Anastasia Gregorin • rogintasia055@gmail.com

Nem járt sikerrel nálam. Köszönöm...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

Marcsi, 2019. november 19.

Anastasia Gregorin • rogintasia055@gmail.com

Nem járt sikerrel nálam. Köszönöm...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

Mr. Dékány Endre, 2019. november 18.

Hé, hitelkeresők, szükség van-e sürgősségi hitelre vállalkozás indításához, adóssághit...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés