Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Ingyen kertmozi Zalakaroson

MTI, 2010. június 15. - kedd 15:21
Címkék: turizmus, Zalakaros, kertmozi
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Ingyenesen látogathatják idén nyáron a zalakarosi kertmozit mindazok, akik helyben fürdőznek, fogyasztanak vagy üdülnek, ráadásul esőnapot sem kell kitűzni, merthogy - igazi ritkaságként - fedett a vetítőhely.


Zala megyében már csak alig egy-két szabadtéri mozi üzemel, ezek közé tartozik a zalakarosi, amelyet 1976-ban nyitottak meg. Itt keddtől egészen augusztus 31-ig hetente háromszor, kedden, csütörtökön és szombaton forognak filmek, elsősorban a fiatalok kedvére összeállított műsorrendben - mondta el az üzemeltető zalakarosi Közösségi Ház igazgatója. Novák Ferenc hozzáfűzte, hogy önmagában a mozi nem tud nyereségesen működni, de a város fontosnak tartja a finanszírozását ennek a szórakozási, kikapcsolódási lehetőségnek. A jegyek árát is évek óta szinte változatlanul alacsonyan tartják.

mti
Fürdőzés után ingyen kertmozi várja a zalakarosi turistákat

Tavaly a csaknem harminc nyári vetítési napon összesen kétezer-háromszáz látogatója volt a zalakarosi kertmozinak. A hely azért is kedvelt, mert fedett a nézőtér, így az eső miatt nem kell elhalasztani egyetlen előadást sem. Idén a Közösségi Ház és a Zalakarosi Turisztikai Egyesület megállapodása alapján az üdülővendégek széles köre számára ingyenesek lesznek a vetítések - közölte Czirákiné Pakulár Judit, az egyesület alelnöke.

Aki a mozielőadás napjára érvényes fürdőbelépővel, bérlettel rendelkezik, vagy háromezer forint értékben vesz igénybe vendéglátóipari, illetve szálláshely szolgáltatást, vagy az adott időpontra érvényes szállodai kártyával rendelkezik, nem kell fizetnie a belépőért. Az egyesület alelnöke szerint ezzel visszatérhetnek azok az idők, amikor még telt házzal vetítettek egy-egy filmet, de legfőképp kikapcsolódási lehetőséget biztosíthatnak vendégeiknek.

Az ingyenes mozijegyek ötlete tavaly vetődött fel először, s bár akkor még csak a nyári szezon egy részében hirdették meg a lehetőséget, így is komoly sikere volt. Ebben az évben a szállás- és vendéglátóhelyeken is népszerűsítik a kezdeményezést, így bizonyára még többen foglalhatnak majd helyet nyárestéken a zalakarosi kertmoziban - fogalmazott Czirákiné Pakulár Judit.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza