Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Ingyen kertmozi Zalakaroson

MTI, 2010. június 15. - kedd 15:21
Címkék: turizmus, Zalakaros, kertmozi
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Ingyenesen látogathatják idén nyáron a zalakarosi kertmozit mindazok, akik helyben fürdőznek, fogyasztanak vagy üdülnek, ráadásul esőnapot sem kell kitűzni, merthogy - igazi ritkaságként - fedett a vetítőhely.


Zala megyében már csak alig egy-két szabadtéri mozi üzemel, ezek közé tartozik a zalakarosi, amelyet 1976-ban nyitottak meg. Itt keddtől egészen augusztus 31-ig hetente háromszor, kedden, csütörtökön és szombaton forognak filmek, elsősorban a fiatalok kedvére összeállított műsorrendben - mondta el az üzemeltető zalakarosi Közösségi Ház igazgatója. Novák Ferenc hozzáfűzte, hogy önmagában a mozi nem tud nyereségesen működni, de a város fontosnak tartja a finanszírozását ennek a szórakozási, kikapcsolódási lehetőségnek. A jegyek árát is évek óta szinte változatlanul alacsonyan tartják.

mti
Fürdőzés után ingyen kertmozi várja a zalakarosi turistákat

Tavaly a csaknem harminc nyári vetítési napon összesen kétezer-háromszáz látogatója volt a zalakarosi kertmozinak. A hely azért is kedvelt, mert fedett a nézőtér, így az eső miatt nem kell elhalasztani egyetlen előadást sem. Idén a Közösségi Ház és a Zalakarosi Turisztikai Egyesület megállapodása alapján az üdülővendégek széles köre számára ingyenesek lesznek a vetítések - közölte Czirákiné Pakulár Judit, az egyesület alelnöke.

Aki a mozielőadás napjára érvényes fürdőbelépővel, bérlettel rendelkezik, vagy háromezer forint értékben vesz igénybe vendéglátóipari, illetve szálláshely szolgáltatást, vagy az adott időpontra érvényes szállodai kártyával rendelkezik, nem kell fizetnie a belépőért. Az egyesület alelnöke szerint ezzel visszatérhetnek azok az idők, amikor még telt házzal vetítettek egy-egy filmet, de legfőképp kikapcsolódási lehetőséget biztosíthatnak vendégeiknek.

Az ingyenes mozijegyek ötlete tavaly vetődött fel először, s bár akkor még csak a nyári szezon egy részében hirdették meg a lehetőséget, így is komoly sikere volt. Ebben az évben a szállás- és vendéglátóhelyeken is népszerűsítik a kezdeményezést, így bizonyára még többen foglalhatnak majd helyet nyárestéken a zalakarosi kertmoziban - fogalmazott Czirákiné Pakulár Judit.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Luis Roland, 2018. október 13.

Az én nevem Luis Roland, kedves feleségem és 3 gyerekem van. egy héttel ezelőtt kétségbeesett...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Richard Cosmos, 2018. október 13.

Sürgős hitre van szüksége? Adunk üzleti hiteleket, személyi kölcsönöket, diákhiteleket, au...

Évi egy fogkefe

Mária Ádám, 2018. október 13.

A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hag...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés