Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Határzár a vihar miatt Szabolcsban

MTI, 2010. június 15. - kedd 10:21
Címkék: határátkelő, vihar, kár
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A vihar okozta elektromosvezeték-hálózat megrongálódása miatt három Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei határállomás továbbra sem tud utasokat fogadni - közölte Fülöp Gergely, a térségi rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.


Áramszünet miatt áll a forgalom a Tiszabecs-tiszaújlaki magyar-ukrán, valamint a Csengersima-petei és a Vállaj-csanálosi magyar-román átkelőhelyen - mondta a rendőr százados. Hozzátette: a Romániába utazóknak kerülniük kell a Hajdú-Bihar megyei ártándi határállomás felé. Az Ukrajnába tartók viszont a szabolcsi átkelőhelyek közül már igénybe vehetik a Záhony-csapi, a Beregsurány-asztélyi, valamint a nap közben nyitva tartó Barabás-mezőkaszonyi és Lónya-haranglábi állomást - tudatta a szóvivő.

mti
Áramkimaradás miatt tart zárva három szabolcsi határátkelő

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye déli részén, Újfehértó, Balkány, Szakoly, Nyírbátor, Mátészalka és Túristvándi vonalában hétfőn délután pusztított vihar, harminckilenc településről érkezett kárbejelentés. Több száz lakóház teteje sérült meg az orkánszerű szélben, fák dőltek az utakra, vasúti sínekre, illetve szakítottak le elektromos vezetékeket, s negyven településen volt áramszünet emiatt.

Frissítés - 11:53

Most kaptuk a hírt, hogy megindult a forgalom a csengersimai határállomáson, miután sikerült helyrehozni a vihar által megrongált elektromos vezetéket. Viszont a Vállaj és Csanálos közötti magyar-román, valamint a Tiszabecs és Tiszaújlak közötti magyar-ukrán határállomáson továbbra sincs áram, így változatlanul szünetel a ki- és beléptetés.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

bishop berry smith, 2020. január 21.

Helló Szüksége van pénzügyi kölcsönre, ingatlanbefektetésre, autókölcsönre, adósságkons...

Menekülés a UPC-től

Mr. Dékány Endre, 2020. január 19.


Van rossz hitelképességi mutatója? Pénzügyi szempontból nem megfelelő? Hitelt adunk a...

Menekülés a UPC-től

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza