Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Kispárna, csalótól százezerért

2010. június 10. - csütörtök 16:01
Címkék: eljárás, csalás, átverés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Különlegesnek hitte, ezért százezer forintot fizetett egy egyszerű párnáért egy nyugdíjas Pécsett. Nem ő volt az "álvöröskeresztes" szélhámosok első áldozata.Zsobrák Péter, a Baranya megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy az asszony a "gyógyító nyakpárnaként" kínált árut egy házalótól vásárolta a napokban, aki a Magyar Vöröskereszt képviselőjének adta ki magát. Egészen addig örömmel használta, amíg a menye meg nem jegyezte, hogy ne várja a csodát, mert az egy közönséges utazó párna, és talán még ezer forintot sem ér.

Ezután felhívták telefonon a vöröskeresztet, így megtudták, hogy ők nem házalnak, és nem árusítanak semmit. Az ügyben a rendőrség csalás miatt indított nyomozást.

Forrás: MTI
   

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

genya, 2012. június 20. - szerda 13:18

szerintem meg pont azért vette meg, mert sok tv-t nézett, kimosták az agyát a sok ezoterikus fossal, amiket csak úgy ontják magukból a "kedvenc" kereskedelmi csatornáink. Persze, hogy hisz a csodákban. Amúgy az ilyen ezotériás műsor miért különb? Percenként 500ft? A semmiért? Szuggesztió ereje, tiszta placebo ez is, az is, ha az illető hisz benne (márpedig hisz, mert telefonált, ill. vásárolt), úgyis javít az állapotán (vagy legalábbis az illető úgy érzi). Ennyi erővel az összes ilyen műsort be kéne tiltani, és perelni a tv-társaságokat, nemde?

kkk, 2011. május 02. - hétfő 12:10

A Ziara Napfény és az Olcsó Kirándulás nevű cég árul bemutatókon ilyen csoda biokerámia párnát potom 46 ezerért. Van olyan barom aki megveszi. És el is hiszi a csodákat. Ezek az előadók még azt is elhitetik, hogy a családjuk életét egy ilyen párna fogja megmenteni.

zolesz, 2010. szeptember 07. - kedd 02:15

Aki ennyi pénzt kiad egy párnáért (még ha télleg csoda-párna is) MEGÉRDEMLI! ÚGY KELL NEKI!

sándor, 2010. július 12. - hétfő 14:48

Felénk is mászkálnak ilyen szigorúan védett szerencsétlen romániai menekültek(bocsánat,ezentúl már magyar állampolgárok)akik ilyen gagyikat árulnak.Én a kutyát szoktam rájuk engedni.Öröm látni,ahogy futnak az "eredeti Hiltijükkel":-)

Márta László, 2010. június 18. - péntek 12:19

Sajnos ezek a csalók "NYUGODTAN"fosztogathatják a gyanutlan embereket mert biztosak lehetnek benne hogy a Mi Rendörségünk Soha az életben el nem kapják őket vagy ha VÉLETLENÜL mégis akkor maximum egy szabálysértési ügy lessz belőle és megússzák valami felfüggesztett büntetéssel.

aderlaci, 2010. június 15. - kedd 20:57

hogy vannak még ilyen emberek? vagyis "vásárlók"...nem néz tv-t, nem olvas újságot, netán nem hallgatja a rádiót??? legalább igazolványt, vagy valami hivatalos iratot kérhetett volna

hitetlen, 2010. június 12. - szombat 20:52

Az ember esze megáll !!!! Megnézném magamnak a vásárlót is!!

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza