Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

A Fehérvári útig fog járni az 1-es villamos

Munkatársunktól, 2010. június 03. - csütörtök 12:31
Címkék: bkv, utazás, eljárás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Fővárosi Közgyűlés csütörtöki ülésén nagy többséggel úgy döntött, hogy meghosszabbítják az 1-es villamos vonalát a XI. kerületi Fehérvári útig, ám új szerelvényeket nem vesznek.A közgyűlés március 11-i ülésén már tárgyalta az 1-es és 3-as villamosok fejlesztéséről szóló előterjesztést. Akkor Tiba Zsolt főjegyző, a projekt előterjesztője azt mondta, a műszaki tartalom nem kellően véglegesített, és a tervek pénzügyi szempontból is hiányosak. A közgyűlés végül márciusban úgy döntött, haladékot kér a támogatási szerződés aláírásához annak érdekében, hogy megoldást találjon a beruházás előkészítése során feltárt kockázatokra. Ezt követően a főváros a BKV, valamint civilek bevonásával átdolgozta a projekt műszaki tartalmát. Ez került most a közgyűlés elé és ezt támogatták a képviselők 49 igen szavazattal és tizenhárom tartózkodással. .

mti
Lassan hosszabbodik

A közgyűlés döntése szerint tehát az 1-es villamost "áthozzák" a Lágymányosi hídon egészen a Fehérvári útig, azonban nem kerül sor a 3-as villamos pesterzsébeti meghosszabbítására, bár korábban ezt is tervezték. A korábban tervezettel szemben nem vesznek tizenhat alacsonypadlós villamost. ellenben elvégeznek néhány (korábban pénzhiány miatt elmaradt) munkát, mint például a perontetők kiépítése és vágányfelújítás. A közgyűlés egyetértett azzal, hogy a projekt gazdája a BKV legyen. Kötelezettséget vállalt arra, hogy legfeljebb tízmilliárd forint összegben biztosítja a közlekedési társaság részére a projekt megvalósításához szükséges forrást. A beruházást nettó 39 milliárd forintból valósítanák meg, európai uniós forrás igénybevételével.

Forrás: MTI
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

gonosz maci, 2010. június 03. - csütörtök 12:55

Mi az, hogy áthozzák a Fehérvári útig? Mégis, hol és hová? Pl a Hengermalom és Fehérvári út sarokig? Vagy végig a Szerémi úton a villamos remizig - az a Fehérvári út vége - vagy eleje...

Kommentek

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

REMY FINK, 2020. január 09.

[REMY.CREDIT111@gmail.com]

Szüksége van valamilyen hitelre vagy finanszírozásra? ...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza