Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Termékbemutatós csalók vadásznak a nyugdíjasokra

Pogány Lajosné, 2010. május 20. - csütörtök 08:31
Címkék: csalás, átverés, reklamáció, panasz
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A szemetet vittem le amikor megállt mellettem egy autó, kiszállt egy nő és azt mondta, hogy termékbemutató lesz. Kérdeztem, hogy hol? Azt mondta, hogy most és nálam!


Vácon lakom, nyugdíjas vagyok. Tegnap történt velem. A szemetet vittem le, amikor megállt mellettem egy autó, kiszállt egy nő és azt mondta, hogy termékbemutató lesz. Kérdeztem, hogy hol? Azt mondta, hogy most és nálam. Hát kis híján elájultam és mondtam, hogy képzeli! Négy vadidegent fogok a lakásomba engedni? Még neki nem tetszett a válaszom! De amikor azt mondtam, most hívom a rendőrséget, egy pillanat alatt eltűntek.


Bárhol lecsaphatnak?

Az a meglátásom, hogy "vadásznak" az idős emberekre. Nem mellékesen, aznap volt nyugdíj kifizetés!
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Janó., 2010. május 20. - csütörtök 13:00

Ezek mocskos szemét férgek.Becsapják,és kirabolják a hiszékeny embereket. Ez jellemző a politikára is!!!

Babi, 2010. május 20. - csütörtök 12:38

Másik bosszantó ügyem, hogy heteken át, nap mint nap kaptam egy SMS-t,hogy "az sms feladója visszahívást kér" - persze nem hívtam vissza, ők kitartóan legalább l5-ször hívtak, mire megúnták. A megadott telefonszámot kerestem de titkos, igy nem lettem okosabb.

Babi, 2010. május 20. - csütörtök 12:34

Engem rendszeresen telefonon keresnek, hogy nyertem valamit és elhoznák a lakásomra mikor vagyok otthon. Egy termékbemutatót is csinálnának nekem. mondtam - NEM érdekel, - de ő tovább mondta volna ha le nem csapom a telefont.

Anita, 2010. május 20. - csütörtök 12:27

Én egy olyan termékbemutatón voltam ahol edényeket masszírozó szivacsot és biomatracot árultak vacsorával egybekötve. A biomatracot 500.000 ért árulták, majd később utána néztem interneten és 30.000 FT-ba került. A nyugdíjasok simán vásároltak, mert ők nem tudnak utána nézni interneten és szinte kényszerítik az emberre, hogy azonnal vegye meg mert holnap már duplája lesz!!! Felháborítóóóóóóóóóóó

Csákányos Ferencné, 2010. május 20. - csütörtök 11:44

Hasonló dolog történt velem is, azzal kiegészítve, hogy úgy állítottak meg, hogy nyertem egy terméket, mert én vagyok az xy-ik valaki, 50 eFt helyett csak 20 eFt-ért. Mikor mondtam, hogy nincs nálam pénz, közölték, hogy szívesen hazavisznek, sőt még a bankba is elvisznek kocsival, és megvárják míg kiveszem a pénzt. Teljesen hülyének néztek, elég nehéz volt lerázni őket, az volt a szerencsém, hogy elég sokan voltak a sétáló utcában.

Marcsicica, 2010. május 20. - csütörtök 11:41

CSALÁD helyett bocs. csalássss!!!!!!

Marcsicica, 2010. május 20. - csütörtök 11:40

Nagyon egyszerü a képlet szerintem, ha nem lenne ennyi hiszékeny ember, főleg idősek, /akiknek biztosan van fiuk, lányuk, unokájuk akik felvilágositanák, / hogy soha semmilyen körülmények között senki ilyennek ne higyjenek.ne menjenek ezekre a buszos termékbemutatókra, /de hiszen tele van mindig a busz velük/ Adva van a talaj a lábuk alá, hogy 10-ből minimum egy bedől, és az már nekik királyság. Fel kellene fogni, hogy ez CSALÁD a javából, és ŐŐŐŐŐŐKKK járnak jól a rászedők.

Csepely Péter, 2010. május 20. - csütörtök 11:06

Ismerős-e valakinek a következő jelenet: megállt mellettem egy német rendszámú autó a Városligeti fasorban, és az akcentussal magyarul beszélő férfi felajánlotta nekem a Hiltonban megrendezett kiállításról visszamaradt emeletes edénykészletet. Mondta, hogy nyugdíjasnak szánják, semmibe nem kerül. Mivel dolgom volt a közelben, megbeszéltük, hogy húsz perc múlva találkozunk. Ők leparkoltak. Mikor visszatértem, már nem voltak ott. Törtem a fejem, hogy hogy hogyan akartak átverni, vagy tényleg igaz volt? A gyanúm az, hogy valami nem stimmel.

török éva , 2010. május 20. - csütörtök 10:38

ugyan ez a helyzet Budapesten is. itt talafonon zaklakják pl. Édesanyámat, aki 81 éves, már ott tart, hogy nem meri felvenni a telefont, mert naponta /sőt fix időben/ többször is jelentkezik egy pali hasonló ajánlatokkal. most ott tartunk, hogy a hálózati telefont nem is veszi fel, csak mobilon beszélünk egymással. De fél....

Nagy Miklós, 2010. május 20. - csütörtök 10:37

Szeretettel várom a termékbemutató ajánlóit. Meg fognak lepődni ! Mikac


1 2 3 4

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza