Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Termékbemutatós csalók vadásznak a nyugdíjasokra

Pogány Lajosné, 2010. május 20. - csütörtök 08:31
Címkék: csalás, átverés, reklamáció, panasz
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A szemetet vittem le amikor megállt mellettem egy autó, kiszállt egy nő és azt mondta, hogy termékbemutató lesz. Kérdeztem, hogy hol? Azt mondta, hogy most és nálam!


Vácon lakom, nyugdíjas vagyok. Tegnap történt velem. A szemetet vittem le, amikor megállt mellettem egy autó, kiszállt egy nő és azt mondta, hogy termékbemutató lesz. Kérdeztem, hogy hol? Azt mondta, hogy most és nálam. Hát kis híján elájultam és mondtam, hogy képzeli! Négy vadidegent fogok a lakásomba engedni? Még neki nem tetszett a válaszom! De amikor azt mondtam, most hívom a rendőrséget, egy pillanat alatt eltűntek.


Bárhol lecsaphatnak?

Az a meglátásom, hogy "vadásznak" az idős emberekre. Nem mellékesen, aznap volt nyugdíj kifizetés!
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Borbély Csaba, 2010. május 27. - csütörtök 12:39

Üzletkötő vagyok, még nem csaptam be senkit. A termékbemutatónak szabályai vannak. Telefonon egyeztet az operátor. A bemutató napján szintén telefonál az üzletkötő. Aholnincs telefon, oda nem szervezünk bemutatót. 75 év felettieknek szintén nem szerveznek. Az üzletkötőnek nem kell fizetni. A termék átvételétől 8 napig vissza lehet adni a terméket díjtalanul. Lehet ezt korrekten is csinálni, kár, hogy csalók is vannak

Tsibe, 2010. május 27. - csütörtök 08:47

Kedves Akárki! Az én nagymamámat sajnos lehúzták, kínai gagyi hamisítványokat (késkészlet, edény stb.) adtak neki "ingyen", de az áfát fizesse ki, ami 40E forint volt (nem sokkal több a nyugdíja). Vidéken lakik, az udvaron meglátták, megálltak, egy nő szállt ki a kocsiból, és mindenféle behízelgő szöveggel annyira zavarba hozta szegényt, és már nem is működik az agya rendesen, hogy kifizette nekik... :( Számla persze nincs, sehogy sem tudom utolérni, semmit sem lehet róluk tudni, pedig szívesen megkeresném a "hölgyet". Ha tudna segíteni, megköszönném, nem tudom, lenne-e valami akadálya, hogy itt mailcímet cseréljünk, vagy ide írja ki az adatokat?

akárki, 2010. május 21. - péntek 08:18

Ha valaki a szerkesztők közül olvassa egyáltalán a kommenteket, szívesen felvilágosítom ezekről az úgynevezett "termékbemutatókról". Konkrét nevekkel,címekkel, utána lehet járni, ki lehet nyomozni, kik és hogyan művelik ezt a tevékenységet.

nezegeto, 2010. május 20. - csütörtök 19:53

Nálam lehet termék bemutató!Bemutatom a barátomat is (9-es)!!Garantáltan nem lesz több ilyen bemutató!!

Haga, 2010. május 20. - csütörtök 18:44

A környéken az "etnikum" lopott fával házal és csapja be sorozatban az időseket, sőt ha bejutnak a házba, akkor gátlástalanul lopnak. Mindent, ami a kezükhöz ragad. Igenis az "etnikum" az, ki rabolja és gyilkolja gátlástanul az öregeket. Tökön és p*-n kéne rúgni az összeset, most már az árvíz károsultjait is kirabolják!

Csimo, 2010. május 20. - csütörtök 14:00

Nagynéném felvette a nyugdíját és elment a póstára a csekkeit befizetni. Valaki a "nevén" szólította és hátranézett, hogy ki szólt. Az illetö nagyon kedves volt azt mondta ismeröseivel haza is viszik kocsival. Hiszékeny volt beült a kocsiba ahol még 2 hölgy volt. Nagynéném még irányitotta is őket, hogy merre kell menni, hogy hamarabb hazaérjenek. Kért az illetö egy pohár vizet. Adott neki majd elbocsátotta. Visszament és akkor vette észre, hogy a JÁRANDÓSÁGA mind eltünt. Alig merte elmondani, szégyelte, hogy rászedték.

samu49, 2010. május 20. - csütörtök 13:56

Hát csak úgy 4 idegent beengedni egy lakásba??-felelőtlen dolog.Persze sokan örülnek hogy egy kicsit elbeszélgethetnek és később derül ki a megtévesztés és a rablás.Még szerencsés az akit nem vernek meg!!

Vira, 2010. május 20. - csütörtök 13:49

Édesanyám kint nézelödött az utcán. (90 éves)Én benn a szobában amalamivel foglalatoskodtam, mikor észrevettem az ablakom elött a folyóson egy idegen férfi alakot. Kiszaladtam, azt mondta a villanyt ellenörzi. Mondtam neki, hogy gyorsan intézze a dolgát. Ma sem tudom, hogy valóban mebízott volt vagy csak egy besurranó...:-( Nem mutatott igazolványt.

Fehér Ilona, 2010. május 20. - csütörtök 13:39

Anyukámat két héttel ezelőtt szólította meg egy hölgy hasonló szöveggel. Épp kint dolgozgatott a kertben (78 éves) Azt mondta neki, hogy Ő a kiválasztott szerencsés nyertes, és konyhai termékeket fog kapni. Cseppet sem finoman fogalmazva küldte el őket. Felháborító, amit ezek a szélhámosok művelnek. Nagyon kell vigyázni!!

Yup, 2010. május 20. - csütörtök 13:28

Ezek az aljadékok nem tanulták meg, hogy tisztelni kell az idősebbeket, többek közt ezért is tart ott a morális szint ahonnan már nemigen van alább. A gyengébb, kiszolgáltatott áldozatot tönkreteszik lelkileg és anyagilag is. Ezért kérek minden honfitársamat, hogy ha ilyet tapasztal, akkor azonnal erővel lépjen fel és kiadós veréssel jutalmazza a férgeket, természetesen fegyverhasználat is belefér, hiszen ezek a patkányok nem ismerik a fairplayt. Lehetőség szerint maradandó sérülést okozzatok, minél durvábban. A lecke legyen emlékezetes, megérdemlik az öregek, hogy valaki megvédje őket!!! Peace a normálisaknak! Hulljanak a patkányok!


1 2 3 4

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza