Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Termékbemutatós csalók vadásznak a nyugdíjasokra

Pogány Lajosné, 2010. május 20. - csütörtök 08:31
Címkék: csalás, átverés, reklamáció, panasz
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A szemetet vittem le amikor megállt mellettem egy autó, kiszállt egy nő és azt mondta, hogy termékbemutató lesz. Kérdeztem, hogy hol? Azt mondta, hogy most és nálam!


Vácon lakom, nyugdíjas vagyok. Tegnap történt velem. A szemetet vittem le, amikor megállt mellettem egy autó, kiszállt egy nő és azt mondta, hogy termékbemutató lesz. Kérdeztem, hogy hol? Azt mondta, hogy most és nálam. Hát kis híján elájultam és mondtam, hogy képzeli! Négy vadidegent fogok a lakásomba engedni? Még neki nem tetszett a válaszom! De amikor azt mondtam, most hívom a rendőrséget, egy pillanat alatt eltűntek.


Bárhol lecsaphatnak?

Az a meglátásom, hogy "vadásznak" az idős emberekre. Nem mellékesen, aznap volt nyugdíj kifizetés!
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

zsejek, 2012. június 20. - szerda 22:44

Nagymamámnál is próbálkoztak hasonlóképp, valami "nyereményt" akartak átadni, csak előbb meg kellett volna kötni a kutyát... Természetesen nála is nyugdíjkifizetés volt fl órával hamarabb.

szalilinci, 2010. június 20. - vasárnap 14:17

Nagymamámat 100 ezer forinttal húzták le, három masszírozót tukmáltak rá, amiből 2 nem működik egyébként. Ha tudnám, kik voltak a mocskok elrendezném őket, hogy ne egy 80 éves néni összekuporgatott pénzét csalják ki....a k.anyjukat az ilyen csalóknak!

Enci, 2010. június 15. - kedd 22:06

Tv reklámok? az a gyanús, mikor azt mondja fizetnek járadékot, tovább lakhatnak benne, és a haláluk után is az egyenes ági örökösöké a ház... Nem írnám le kik reklámozták..

boszorkány, 2010. június 04. - péntek 16:31

A Hilddel is vigyázni kell. Van olyan konstrukciója, hogy megveszi a naiv nyugdíjastól a lakását ( a szerződés támadhatatlan egyébként, úgy megvan írva) és 4x annyiért adja el, és max a közös költséget fizeti, semmi mást. Életjáradék nuku, maximum még napi ügyelet van, kaját kaphat és beszerelnek a lakásába. A szerződés titkos és a megkötésekor más nem lehet jelen, csak azok, akik szerződnek, mindneki mást kizavarnak a lakésból a Hild képviselői. Az eset kb két éve történt. Azóta sem tudták egyébként azt a lakást eladni, senkinek nem kell azon az áron, amelyen kiírták... A nagy rezsit megfizethetik!!!!!HBIHIHIHI!!! Szóval mindenki vigyázzon még az életjáradékot hirdető bagázsokkal is!

csilla, 2010. június 04. - péntek 16:16

Engem sms-ekkle bombáztak, Nem vagyok naiv, de addig tették, míg vissza nem írta nekik sms-ben, hogy anyáddal szórakozz... Erre jött még egy sms, hogy nem tudta a rendszer értelmezni a dolgot. Rendszergazda viszont igen, mert azóta eltelt pár hónap és azóta nincs hír róluk... Akit meg zaklatnak, az tegyen feljelentést, ha megvan a szám...

Enci, 2010. május 31. - hétfő 21:52

Piacon vettem ágyneműt. Az van ráírva " gyapjú jellegű ". 4.000. Ft ért. A kínaiba is volt ugyan ilyen, ott nem volt 4.000 Ft.

dolores, 2010. május 30. - vasárnap 22:55

Nekem a nagymamámat csapták így be, de sajnos Ő be is engedte őket. "Kedvezményesen" kapott 30 000 Ft-ért merinó ágyneműt.

Beliczky Sándorné, 2010. május 28. - péntek 18:56

Én autóbuszos bemutatón voltam és /tény, hogy:saját kárán tanul az ember/vettem egy masszírozó gépet, beépített infralámpákal. Utóbb jöttem rá, hogy mennyire átvertek. Az előadás alatt mondott információk az árról átverésnek bizonyultak. 15ooo.- forinttal fizettem többet.mint kellett volna, illetve amiről szó volt.Sajnos nem tudok mit tenni, mert visszamondás esetén úgyis elveszítem azt a 15000.- forintot, melyet előlegként, illetve önrészként kértek.Ez volt az igazi átverés.

Ncilány, 2010. május 27. - csütörtök 21:28

Termékbemutató nem szokott háznál lenni! Ha mégis, ( mert volt rá példa ) csak úgy : Hogy telefonon egyeztetnek időpontot. És én hozom a vendégeket. Nem írom le hogy zajlott ez a beszélgetés. Nem voltak bunkók, erőszakosnak se lehet nevezni. És nem úgy zajlik, hogy kivágódik egy ajtó, az autóból kiszólnak hogy márpedig ez lesz. Ez nem így van!!

PBBP, 2010. május 27. - csütörtök 21:17

Végtelen tárháza van ezeknek a besurranó-bekéredzkődő lopásoknak, s tényleg a cigók viszik a prímet. Felénk (Bp. kertvárosi része) évekig szokás volt az, hogy jött egy cigány egy méteres ereszcsatornával a hónalja alatt, s aki kint volt a kertben, azt leszólította, hogy a ház ereszcsatornája megsérült, s azt most ő megjavítja. Kérdezem: egy db ereszcsatornával a hóna alatt, létra nélkül, szerszámok nélkül mi tud csinálni ? Csak egyet: kirámolja a házat, amíg elvonja a (buta) tulaj figyelmét.


1 2 3 4

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza