Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Vihar - fennakadások a vasúti közlekedésben

Munkatársunktól, 2010. május 18. - kedd 10:11
Címkék: utazás, eljárás, késés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Országszerte több vasútvonalon okoz fennakadásokat a közlekedésben a vihar, illetve az esőzések következtében kialakult árvizek. A Mávinform kedd reggeli összesítése szerint hét vonalon közlekednek buszok a vonatok helyett, és több helyen csökkentett sebességgel haladhatnak csak a szerelvények.Reggel hét órától a Vámosgyörk-Újszász-Szolnok vonalon Vámosgyörk és Jászapáti között kellett autóbuszos közlekedést elrendelni, ezen kívül a Miskolc-Sátoraljaújhely vonalon Olaszliszka-Tolcsva és Sátoraljaújhely között, a Miskolc-Tornanádaska vonalon Edelény és Sajóecseg között, valamint a Budapest-Hatvan-Somoskőújfalu vasútvonalon Hatvan és Pásztó között szállítják buszok az utasokat.

A Budapest-Hatvan-Miskolc vasútvonalon Nyékládháza és Miskolc-Tiszai pu. viszonylatban sebességkorlátozást vezettek be. Míg keleten az árvíz, addig a Dunántúlon a viharos erejű szél okoz fennakadást a vonatközlekedésben. A Budapest-Bicske, a Komárom-Hegyeshalom illetve Rajka, a Budapest-Székesfehérvár-Szombathely vonalon, valamint a Székesfehérvár-Veszprém vonalon, a vonatok késésével kell számolni az erre utazóknak.

mti
Vasúti felüljáró Sátoraljaújhelyen

Több elővárosi vonat sem közlekedik, nem járnak a Budapest-Székesfehérvár vonalon a tárnoki, valamint a Budapest-Pusztaszabolcs vonalon a százhalombattai elővárosi vonatok. Vonatpótló buszok közlekednek a Budapest-Pécs vasútvonalon Sásd és Vásárosdombó között, a Dombóvár-Bátaszék vonalon Dombóvár és Máza-Szászvár között, valamint Székesfehérvár és Balatonszentgyörgy között.

A dél-balatoni vonalon a Nagykanizsáról 10.49-kor a Déli pályaudvarra, illetve a Déliből Nagykanizsára 9.06-kor, 11.06-kor és 15.06-kor induló vonatok nem indulnak el. A nemzetközi vonatok kerülő útvonalon, Dombóvár felé közlekednek.

A Mávinform közlése szerint a rendkívüli helyzetre tekintettel kedd éjfélig a Dunántúlon és a Budapest-Miskolc vonalon közlekedő feláras vonatok lC pót- és helyjegy nélkül vehetők igénybe.

Forrás: MTI
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza