Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Milyen lesz a budapesti strandszezon?

Munkatársunktól, 2010. május 17. - hétfő 11:55
Címkék: vendéglátás, rendezvény, internet, víz, nyitva tartás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Bár az elmúlt napok időjárása nem indokolja, kinyitottak a strandok. Vajon a klasszikus fürdőhelyek állják-e a versenyt a szaporodó élményfürdőkkel és a Balatonnal?Minden évben kérdés a budapesti strandszezon alakulása. Az elmúlt években úgy látszott,  stabilizálódik a helyzet. A korábbi visszaeséseket 2008-ban már pozitív szaldójú nyár követte, így a strandok üzemeltetői most is bíznak a sikerben. A budapesti strandok közül népszerű lehet a nemrég felújított Palatinus.

Az első hétvége jól alakult, hiszen kilencezer vendég kereste fel a budapesti strandokat, holott az igazi kánikulára még várnunk kell. A Strandváró program keretében minden hétköznap más strand lesz látogatható ötven százalékos kedvezménnyel: hétfőn a Dagály, kedden a Paskál, szerdán a Csepeli strand, csütörtökön a Római, pénteken a Csillaghegyi strand várja majd féláron a látogatókat. A jegyárak sok helyen maradtak a tavalyi szinten, ahol pedig emelkedés történt, ott is csupán száz forintokban mérhető a drágulás. A strandok tovább tartanak nyitva, egységesen tíz és tizenkilenc óra között látogathatók, de június elsejétől augusztus 20-ig hétvégén, azaz pénteken, szombaton és vasárnap tovább, este nyolc óráig várják a vendégeket.

mti
A Dagályban és a Csillaghegyi strandon maradtak a tavalyi jegyárak

A Budapesti Gyógyfürdők Zrt. közösségi online szolgáltatások segítségével igyekszik népszerűsíteni a szezont, a strandokat, valamint az idén először megvásárolható strandbérletet, amellyel egész szezonban minden strandra bejuthatunk. A budapesti strandoknak szentelt Facebook és Twitter oldalakon a követők között június elején ki is sorsolnak egy ilyen belépőt, de számos érdekes információval, kedvezménnyel és képgalériával is várja online rajongóit a budapesti strandszezon. Itt lehet többet megtudni a strandmasszázsról és a Cinetrip által szervezett bulikról is sok-sok érdekesség kerül fel a közösségi oldalakra.

Forrás: Budapesti Gyógyfürdők Zrt.
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza