Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Pert nyertünk a depósok ellen

Munkatársunktól, 2010. május 14. - péntek 13:21
Címkék: fogyasztóvédelem, jog, eljárás, ingatlan
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Bíróság elé citálta lapunkat az Ingatlandepó.com üzemeltetője. Cikkünk az ítélet teljes szövegét közli, a bíróság indoklásával együtt.


Fogyasztok.hu

Fogyasztok.hu
Fogyasztok.hu
Fogyasztok.hu
Fogyasztok.hu
Fogyasztok.hu
Fogyasztok.huSzóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Incus, 2012. január 17. - kedd 20:02

Sziasztok! Tud-e már valaki valamit az igatlanbatzárosokkról? Mi tavaly áprilisban adtuk fel az ingatlanhirdetést, és most is kérik a pénzt tőlünk, is mint tőletek. A hozzászólások tavalyiak, és tavalyelőttiek ezekszerint még 2012-ben tart ez a botrány! 1 héttel ezelőtt betudtam lépni az ő általuk küldött e-mailon keresztül hozzájuk, most viszont ott tarto, hogy nem tudok belépni sem a bazárba, sem a deepóra, és egyáltalán nem találom a hirdetést! szerintük erre kellene fizetnünk? Tudzok segiteni? Kiaz a Dr Szabó Lajos? Tud-e ő ellenünk ártani?

Szabó Edina, 2011. november 10. - csütörtök 22:32

2011.november 08 tv2 tények

caren, 2011. november 07. - hétfő 09:00

Tisztelt Mindenki! Én pont a minap kaptam egy e-mail értesítést az Ingatlanbazár.com-tól, hogy fizessek 13.500huf-ot, mert a hirdetés, amit feltettem 2011.08.04-én még mindig aktív. Mikor regisztráltam, akkor az volt feltüntetve, hogy 30 napig ingyenes. Majdnem kiugrott a szemem, hogy miért van még fent a hirdetés, mivel más oldalakon 30 nap után törlik, ha nem hosszabbítja meg az ember. Gondoltam, akkor a mai nappal törlöm a hirdetést, de nem lehet mert nem engedik. Milyen dolog ez kérem szépen??? Persze elérhetőség egy szál se. Akkor ilyen esetben mi a teendő??? Most forduljak Ügyvédhez, vagy fizessem ki??? Mielőbbi jó tanácsot várok, mert tanácstalan vagyok???

ZGP, 2011. október 07. - péntek 02:12

Üdv, Itt van pár elég friss info: http://www.zalaegerszegportal.hu/index.php?menu=Statikusok&action=reszletek&id=16 érdemes ránézni.

Kiss Peter, 2011. szeptember 22. - csütörtök 17:39

Üdv! Az volna a kérdésem, hogy az ingatlandeposok ellen inditott per kimondja, hogy nem kell fizetnünk, vagy még nincs is itelet? Sajnos valahogy nem találtam iteletet, csak az GVH eljárásának indításáról látok hírt.Fizessek ne fizessek, mi kell tenni? Előre is köszönöm a segítséget!

Zimmermann Katalin, 2011. szeptember 15. - csütörtök 16:20

Igen, én is kaptam egy ilyen kis levelet. A röhej hogy fogalmam sincs miről is van szó. Ha tényleg élne a regisztrációm az oldalukon, akkor be tudnék lépni és megnézni a hires leveles ládát. De be sem tudok lépni. Természetesen kértem jelszó emlékeztetőt (arra sem emlékszem hogy valaha az oldalukon jártam volna, se egy reg.megerősítő e-mailt se semmit nem kaptam tőlük soha) természetesen nem kaptam semmit. Végrehajtással lehet fenyegetni, de amíg bírósági végrehajtási végzés nincs ellened (márpedig ezt csak úgy lehet hogy te szépen megjelensz a bíróságon, de gondolom hogy több száz embert nem fognak egyenként feljelenteni)addig nem tehet egyébként sem ellened senki semmit.... Gusztustalan, undorító hogy még léteznek...

Vereczkei Attila, 2011. szeptember 10. - szombat 09:02

Üdv mindenkinek! A pofátlanság határtalan, legalább is azt hittem, de ez az experiment nyavalya bebizonyította, hogy mindent felül tudnak múlni. Kaptam egy előzmény nélküli levelet valami végrehajtó cégtől amiben 170 ezer hufot követelnek. Válaszoltam, hogy azt sem tudom kik ők, mi az előzmény, és egyáltalán milyen jogon akarnak bármit is bevasalni rajtam. Az eredmény az lett, hogy még csak nem is válaszoltak. Én türelmes emberke vagyok, úgy véltem, hogy ennyivel le is tudtuk. Hát nem... Napokban kaptam egy levelet dr szabótól, ettől a fantasztikus jogtanácsostól, hogy fizessek kb 700 ezer hufot, de 5 napon belül :D:D a levélen se egy telefon, se egy élő cím, se egy e-mail, avagy fax, csak egy darab pf cím... ez szép... szintén kérdem ki a fene ez a cég vagy mi? A levelet visszaküldtem. Viszont azon meditálok hogy ha mégegy hasonló indokolatlan írás jön ettől a cégnek sem nevezhető valamitől, akkor bizony jogi útra fogom vinni a dolgot. Van még valaki hasonló cipőben?

nagy csilla, 2011. július 28. - csütörtök 13:27

Üdvözlet! Olvasom a sok hozzászólást és tegnap én is így jártam az oldallal de én még 2009-es tartozásom van szerintük amit nemfizettem be ami a tegnapi nappal 700000-ft ra rúg amit most egy behajtó cég követel,ami azért érdekes mert a másfél -két év alatt egy levél vagy email,telefon annyit sem küldtek és most itt állok értetlenül és ma már mindenhol voltam a fogyasztóvédőktől a panaszcégekig és annyit mondtak hogy ne fizessek.Tanácsot szeretnék kérni mitévő legyek elkeseredésemben.a válaszokat szívesen fogadom mindenkitől.

Lévai Ferenc, 2011. július 24. - vasárnap 20:06

T. Fogyasztok.hu! Melyik az a hatóság aki működésüket megszünteti!!! Hihetetlen 2011 is léteznek!!!

Siki, 2011. február 16. - szerda 15:45

És 2011-ben még mindig működnek és követelőznek


1 2

Kommentek

Mr. Richard Cosmos, 2020. január 24.

Szüksége van kölcsönre? személyi kölcsönök? Üzleti hitelek? Jelzáloghitel? Mezőgazdasági...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Á. Balázs, 2020. január 22.

Üdv! Nekünk a Baliner Bt.-ről van nagyon rossz véleményünk. Nem teljesítették határidőre a...

Ablakcsere buktatókkal

Mr. George Anderson, 2020. január 22.

Üzleti kölcsönt keres? Személyi kölcsönök, lakáscélú kölcsönök, autó kölcsönök, di...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza