Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Redőnyt bontat a gázszolgáltató

Munkatársunktól, 2010. május 13. - csütörtök 09:21
Címkék: szolgáltató, gáz, eljárás, reklamáció
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az E.ON megszüntetné a gázszolgáltatást azokban a nagyatádi lakásokban, ahol nem szerelik le az erkély redőnyeit. A redőnyök balesetveszélyesek, mert akadályozzák a fűtőtestek szellőzését. Nagyatád polgármestere diszkriminatívnak tartja az eljárást."Jogorvoslati lehetőség nélkül kezdett fenyegetőzésbe a szolgáltató, ezért elfogadhatatlannak tartjuk az eljárását" - nyilatkozta Ormai István a Somogyi Hírlapnak.

A polgármester a kétszáz nagyatádi lakástulajdonost érintő kérdésben találkozót kezdeményezett az E.ON régiós vezetőjével és a műszaki hatóság képviselőivel, hogy megoldást találjanak, de nem jutottak közös nevezőre. Arra sem kapott választ, hogy miért csak náluk probléma ez, a szolgáltató ugyanis nem a teljes működési területén, csupán egyetlen településen akarja így betartatni az előírásokat - olvasható a megyei napilapban.

Egy, az ügyben érintett lakó a szolgáltató legutóbbi üzenetét eljutatta a szerkesztőséghez. Ebben az áll: munkatársaik május 17-én, 13 és 14 óra között ellenőrzik, hogy a megadott április 20-ai határidőig leszerelték-e a redőnyt az erkélyén, ha nem, akkor a gázkészülékét kizárják a szolgáltatásból.

Forrás: MTI

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

segítő, 2011. július 02. - szombat 11:17

Ha beépítik az erkélyt, természetes, hogy megváltozik a füstgáz eltávozásának a lehetősége. Az égéstermék elvezetést, friss levegő hozzávezetést biztosítani kell. Ezen nem szabad felháborodni. Nem örülne neki senki a családban, ha a lakásban tartózkodó valamely személy életébe kerülne ez a beavatkozás.

eberti, 2010. augusztus 15. - vasárnap 16:56

van ehhez joguk????

Kommentek

Á. Balázs, 2020. január 22.

Üdv! Nekünk a Baliner Bt.-ről van nagyon rossz véleményünk. Nem teljesítették határidőre a...

Ablakcsere buktatókkal

Mr. George Anderson, 2020. január 22.

Üzleti kölcsönt keres? Személyi kölcsönök, lakáscélú kölcsönök, autó kölcsönök, di...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

bishop berry smith, 2020. január 21.

Helló Szüksége van pénzügyi kölcsönre, ingatlanbefektetésre, autókölcsönre, adósságkons...

Menekülés a UPC-től

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza