Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Székely árukat ajánl a Cora

Munkatársunktól, 2010. május 12. - szerda 08:21
Címkék: hipermarket
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Május 22-ig Székely heteket tartanak a Cora áruházak. Az érdeklődők főként Hargita megyei termelők áruit vásárolhatják meg.A székely termelők és gyártók összesen hetventonnányi terméket -sajtot, áfonyaszörpöt, majonézt, mézet, ásványvizet, nápolyi szeletet, almalevet, valamint kerámiákat - hoztak Magyarországra. Az árukat a szolnoki, szegedi, miskolci, debreceni és a budapesti - azaz budakalászi, fóti és törökbálinti Cora hipermarketekben árusítják, a Székely hetek elnevezésű rendezvénysorozat keretében.

"Nagy lehetőség a Cora üzletlánccal való együttműködés, ugyanis a multinacionális cég tapasztalatát ötvözve minőségi, egészséges termékeinkkel esély van arra, hogy megtanuljuk értékesíteni javainkat, és arra, hogy felhívjuk a nagyvilág figyelmét értékeinkre" - emelte ki az esemény megnyitóján Borboly Csaba, a Hargita megyei önkormányzat elnöke.

mti
A debreceni Cora

Sógor Csaba európai parlamenti képviselő elmondta: reméli, hogy a francia segítséggel - amely révén a magyarországi Cora áruházlánc megszervezte a Székely heteket -, Brüsszelben és Párizsban is helyük lesz a székely termékeknek.

Van, aki kimaradt

Egyetlen háromszéki terméket sem mutatnak be a Cora üzletlánc által szervezett Székely Heteken. "Árnyék vetült a jó kezdeményezésre, hiszen a háromszéki termékek is ütötték a mércét, mégis kimaradtak a székely kínálatból" - mondta Tamás Sándor, a Kovászna megyei közgyűlés elnöke.

A közgyűlési elnök nehezményezi, hogy -habár a tervek szerint lesz még folytatása az akciónak- az első körből kimaradtak a háromszéki termelők.


Forrás: Pénzcentrum/Kronika.ro

    

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. február 18.

Hitelre van szüksége? Adunk mindenféle kölcsönt, például adóssághitel, üzleti kölcsön, o...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. február 16.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Lázár István, 2020. február 14.

Mi 2019.10.28-án rendeltünk telje nyílás záró cserét, a mai napi semmi, csak ígérgetések ...

Ablakcsere buktatókkal

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza