Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Ingyen hívható a kormányzati ügyfélszolgálat

Munkatársunktól, 2010. május 12. - szerda 11:51
Címkék: ügyfélszolgálat, telefon, internet, olcsó
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Ingyenes, internet-alapú hívással is elérhető a 189-es Kormányzati Ügyféltájékoztató Központ, ahol az állampolgárok 24 órában tájékozódhatnak a közigazgatási ügyekről, eljárásokról.Az internetes hívás a www.magyarorszag.hu Kormányzati Portálról indítható, a "Hívja interneten a 189-et!" gombra kattintva, a https://kapcsolat.magyarorszag.hu/189/ugyfelvonal.html közvetlen elérési útvonalú "Ügyfélvonal" oldalon.

Az internet alapú híváshoz internet kapcsolattal és hangkártyával ellátott számítógépre, Adobe Flash Player 8-as (vagy frissebb) szoftverre, valamint fejhallgatóra és mikrofonra van szükség. A szolgáltatás Windows XP, Mac és Linux operációs rendszert használó gépeken egyaránt működik.

magyarorszag.hu

A Kormányzati Ügyféltájékoztató Központ munkatársai telefonos, internetes megkeresésre szóbeli vagy e-mailen keresztüli tájékoztatást adnak a hatósági eljárás során hasznosítható ismeretekről az állampolgárok, vállalkozások és más szervezetek számára, emellett segítséget nyújtanak a megfelelő közigazgatási szerv kiválasztásában is. Konkrét közigazgatási eljárás és ügyintézés esetén az érdeklődőt az illetékes szakhatóság kompetens munkatársához irányítják.

Forrás: MTI
   

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Kovács Márton, 2019. szeptember 20.

betegojogi k.Debreceni nem csinált semmit...

Mit tehet a betegjogi képviselő?

Sándor Tünde, 2019. szeptember 17.

Tisztelt Cím !
Érdeklődnék, hogy milyen módon lehet csatlakozni a szociális bolthálóz...

Kisbolt, közért, szociális bolthálózat

Valeria Marco, 2019. szeptember 16.

A nevem Valeria Marco. 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés