Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Ingyen hívható a kormányzati ügyfélszolgálat

Munkatársunktól, 2010. május 12. - szerda 11:51
Címkék: ügyfélszolgálat, telefon, internet, olcsó
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Ingyenes, internet-alapú hívással is elérhető a 189-es Kormányzati Ügyféltájékoztató Központ, ahol az állampolgárok 24 órában tájékozódhatnak a közigazgatási ügyekről, eljárásokról.Az internetes hívás a www.magyarorszag.hu Kormányzati Portálról indítható, a "Hívja interneten a 189-et!" gombra kattintva, a https://kapcsolat.magyarorszag.hu/189/ugyfelvonal.html közvetlen elérési útvonalú "Ügyfélvonal" oldalon.

Az internet alapú híváshoz internet kapcsolattal és hangkártyával ellátott számítógépre, Adobe Flash Player 8-as (vagy frissebb) szoftverre, valamint fejhallgatóra és mikrofonra van szükség. A szolgáltatás Windows XP, Mac és Linux operációs rendszert használó gépeken egyaránt működik.

magyarorszag.hu

A Kormányzati Ügyféltájékoztató Központ munkatársai telefonos, internetes megkeresésre szóbeli vagy e-mailen keresztüli tájékoztatást adnak a hatósági eljárás során hasznosítható ismeretekről az állampolgárok, vállalkozások és más szervezetek számára, emellett segítséget nyújtanak a megfelelő közigazgatási szerv kiválasztásában is. Konkrét közigazgatási eljárás és ügyintézés esetén az érdeklődőt az illetékes szakhatóság kompetens munkatársához irányítják.

Forrás: MTI
   

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Ivett, 2019. június 23.

https://www.kerekparcity.hu/elektromos-pedelec-kerekpar...

Városi kerékpározás, kerékpárkülsők

Mária Ádám, 2019. június 21.

A nevem Mária Ádám, Magyarországról, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt volna, ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Barcsák Lászlóné, 2019. június 16.

Azt szeretném tudni, hogy lehet egy hirdetett üzletet ellenőrizni hogy valóban nem piramissal ke...

MLM vagy piramisjáték?

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés