Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Duplán utalt fizetést a BKV májusban

Munkatársunktól, 2010. május 10. - hétfő 07:15
Címkék: bkv, díj, eljárás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Tizenkétezer dolgozója jelentős részének duplán utalta ki munkabérét a BKV. Azt, hogy pontosan hány emberről van szó, nem tudni, a túlfizetés becslés szerint kétmilliárd forint lehet.Az Index szerint a BKV most levélben kuncsorog dolgozóinál, hogy küldjék vissza a pénzt. A dolgozók viszont megtehetik, hogy nem küldik, és akkor nagy baj lehet a likviditással.

A májusban utalt áprilisi bért számos dolgozójának duplán utalta át a BKV. Nem váratlan 13. havi fizetésről van szó, tudta meg az Index a BKV-nál, hanem "banki, informatikai hiba" lépett fel. Egyelőre még senki sem tudja pontosan, hány dolgozót érint a probléma, de a tizenkétezres létszámból több ezren kaphattak dupla bért.

mti
Váratlan kiadás

Azok biztos nem érintettek, akik az OTP-nél, a Budapest Banknál vagy az MKB Banknál vezetik számlájukat. Miután a BKV éves bérkerete hatvanmilliárd, a havi bérek összege mintegy ötmilliárd forint - írja az Index.

Pontosan nem tudni, mekkora a túlfizetés, de becslés szerint a kétmilliárd forintot is elérheti. Ha a dolgozók nem lesznek könyörületesek a BKV-val, és úgy döntenek, hogy nem utalják vissza a pénzt - amit egyébként megtehetnek -, akkor a közlekedési társaságnak ez jelentős likviditási problémát jelenthet.

Forrás: MTI

    

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 19.


Van rossz hitelképességi mutatója? Pénzügyi szempontból nem megfelelő? Hitelt adunk a...

Menekülés a UPC-től

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza