Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

BKV - minden negyedik dolgozó dupla bért kapott

Munkatársunktól, 2010. május 10. - hétfő 15:31
Címkék: bkv, eljárás, díj
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A BKV szerint minden negyedik dolgozójuk kapott tévedésből dupla bért májusban, ezzel a céget 446 millió forint kár érte, a visszafizettetésről már gondoskodtak.Bolla Tibor, a BKV gazdasági vezérigazgató-helyettese hétfői budapesti sajtótájékoztatóján az üggyel kapcsolatban elmondta: csütörtökön kezdték el utalni a kifizetéseket két számítógépről. Ezek egyike azt jelezte, hogy a program dolgozik, a másik viszont azt, hogy nem történt utalás. Emiatt újra elindították az utalást, így kapott háromezer dolgozó dupla bért. Hozzátette: miután észlelték a dupla kifizetést, azonnal leállították az összes utalást, így kerülhették el, hogy minden munkavállaló dupla fizetést kapjon.

mti
Bolla Tibor

A tisztviselő elmondása szerint jegyellenőr, menedzsmenti tag és járművezető is kapott dupla fizetést. Erről pénteken értesítették a dolgozókat, akik közül többen már vissza is fizették a plusz utalást. Elmondta azt is: a saját rendszerük nem jelezte, hogy dupla utalás történt volna, ezért újabb biztonsági programokat fognak telepíteni. Azt még vizsgálják, hogy személyi mulasztás történt-e, de elbocsátásokra nem kell számítani.

A vezérigazgató-helyettes hangsúlyozta: a BKV likviditása nem volt veszélyben és rövid időn belül visszaáll a rend. Azok, akik nem akarják visszafizetni a pénzt, írásbeli fizetési felszólítást kapnak.

Forrás: MTI
   

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 19.


Van rossz hitelképességi mutatója? Pénzügyi szempontból nem megfelelő? Hitelt adunk a...

Menekülés a UPC-től

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza