Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Liget Kártya: Városliget fél áron

Munkatársunktól, 2010. május 04. - kedd 11:31
Címkék: szolgáltató, vendéglátás, díj, olcsó
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Közös kedvezmény programot indít a Városligetben működő öt intézmény. A Budapesti Állat- és Növénykert, a Budapesti Vidámpark, a Széchenyi fürdő, a Fővárosi Nagycirkusz és a Széchenyi Kertvendéglő a Liget Kártyával körbelátogatható egy, illetve két nap alatt.Az öt intézmény közös célja, hogy a Városliget ismét a fővárosiak, a vidékiek és az ide látogató külföldiek egyik kedvelt helye legyen a kikapcsolódásra. Ehhez kínál megfizethető és változatos programot a Liget Kártya. Az egy napos Liget Kártya 7.500 forintba kerül, ezzel egy nap alatt meglátogatható az Állatkert és a Vidámpark, megtekinthető a Nagycirkusz műsora, fürödni és napozni lehet a Széchenyi Fürdőben, miközben egy háromfogásos menüebédet is el lehet fogyasztani a Széchenyi Kertvendéglőben. A két napos kártya 9.500 forint; aki ezt vásárolja meg, az ugyanezt az öt helyszínt negyvennyolc óra alatt tudja körbejárni. (A kártyával minden szolgáltatást csak egyszer lehet igénybe venni a két napos kártya esetében is.)

mti
A hullámvasút a városligeti Vidámparkban

Az öt résztvevő intézmény szolgáltatásainak összértéke elérheti a 15.000 forintot, azaz a Liget Kártya megvásárlásával akár fél áron lehet eltölteni egy teljes napot a Városligetben.

A programcsomag minden korosztály igényeit kielégíti, ráadásul összehangolja a különböző szolgáltatásokat, így a turistáknak nem kell egyesével keresgélniük a szórakozási lehetőségeket. A Liget kártya megvásárolható egyebek közt az elfogadó intézmények pénztáraiban, a Tourinform irodákban, szállodákban és utazási irodákban, valamint kiemelt BKV jegypénztárakban.

mti
Vár a Liget

Az öt intézmény nem titkolt célja továbbá, hogy visszaállítsa és növelje a Liget régi jó hírét. Ez volt a világ egyik első nyilvános, mindenki számára nyitott parkja, ma pedig Budapest legnagyobb közparkja. Ennek a hagyománynak megőrzését tűzték ki célul a Városliget intézményei, amikor összefogva létrehozták a Liget Kártyát.

Forrás: MTI
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

nempesti, 2010. május 04. - kedd 19:26

Az elképzelés nem rossz !! Egy napra ennyi program ??

Sanci, 2010. május 04. - kedd 14:16

Igen, arra, hogy mikor lesz új vezetés !

Nádasdi István, 2010. május 04. - kedd 13:59

Kíváncsi még valaki a tönkretett Vidámparkra ?

Kommentek

Á. Balázs, 2020. január 22.

Üdv! Nekünk a Baliner Bt.-ről van nagyon rossz véleményünk. Nem teljesítették határidőre a...

Ablakcsere buktatókkal

Mr. George Anderson, 2020. január 22.

Üzleti kölcsönt keres? Személyi kölcsönök, lakáscélú kölcsönök, autó kölcsönök, di...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

bishop berry smith, 2020. január 21.

Helló Szüksége van pénzügyi kölcsönre, ingatlanbefektetésre, autókölcsönre, adósságkons...

Menekülés a UPC-től

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza