Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Liget Kártya: Városliget fél áron

Munkatársunktól, 2010. május 04. - kedd 11:31
Címkék: szolgáltató, vendéglátás, díj, olcsó
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Közös kedvezmény programot indít a Városligetben működő öt intézmény. A Budapesti Állat- és Növénykert, a Budapesti Vidámpark, a Széchenyi fürdő, a Fővárosi Nagycirkusz és a Széchenyi Kertvendéglő a Liget Kártyával körbelátogatható egy, illetve két nap alatt.Az öt intézmény közös célja, hogy a Városliget ismét a fővárosiak, a vidékiek és az ide látogató külföldiek egyik kedvelt helye legyen a kikapcsolódásra. Ehhez kínál megfizethető és változatos programot a Liget Kártya. Az egy napos Liget Kártya 7.500 forintba kerül, ezzel egy nap alatt meglátogatható az Állatkert és a Vidámpark, megtekinthető a Nagycirkusz műsora, fürödni és napozni lehet a Széchenyi Fürdőben, miközben egy háromfogásos menüebédet is el lehet fogyasztani a Széchenyi Kertvendéglőben. A két napos kártya 9.500 forint; aki ezt vásárolja meg, az ugyanezt az öt helyszínt negyvennyolc óra alatt tudja körbejárni. (A kártyával minden szolgáltatást csak egyszer lehet igénybe venni a két napos kártya esetében is.)

mti
A hullámvasút a városligeti Vidámparkban

Az öt résztvevő intézmény szolgáltatásainak összértéke elérheti a 15.000 forintot, azaz a Liget Kártya megvásárlásával akár fél áron lehet eltölteni egy teljes napot a Városligetben.

A programcsomag minden korosztály igényeit kielégíti, ráadásul összehangolja a különböző szolgáltatásokat, így a turistáknak nem kell egyesével keresgélniük a szórakozási lehetőségeket. A Liget kártya megvásárolható egyebek közt az elfogadó intézmények pénztáraiban, a Tourinform irodákban, szállodákban és utazási irodákban, valamint kiemelt BKV jegypénztárakban.

mti
Vár a Liget

Az öt intézmény nem titkolt célja továbbá, hogy visszaállítsa és növelje a Liget régi jó hírét. Ez volt a világ egyik első nyilvános, mindenki számára nyitott parkja, ma pedig Budapest legnagyobb közparkja. Ennek a hagyománynak megőrzését tűzték ki célul a Városliget intézményei, amikor összefogva létrehozták a Liget Kártyát.

Forrás: MTI
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

nempesti, 2010. május 04. - kedd 19:26

Az elképzelés nem rossz !! Egy napra ennyi program ??

Sanci, 2010. május 04. - kedd 14:16

Igen, arra, hogy mikor lesz új vezetés !

Nádasdi István, 2010. május 04. - kedd 13:59

Kíváncsi még valaki a tönkretett Vidámparkra ?

Kommentek

Ivett, 2019. június 23.

https://www.kerekparcity.hu/elektromos-pedelec-kerekpar...

Városi kerékpározás, kerékpárkülsők

Mária Ádám, 2019. június 21.

A nevem Mária Ádám, Magyarországról, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt volna, ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Barcsák Lászlóné, 2019. június 16.

Azt szeretném tudni, hogy lehet egy hirdetett üzletet ellenőrizni hogy valóban nem piramissal ke...

MLM vagy piramisjáték?

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés