Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Lejárt szavatosságú energiaitalok a raktárban

Munkatársunktól, 2010. május 04. - kedd 09:51
Címkék: csalás, élelmiszer
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Huszonegy tonna, lejárt szavatosságú energiaitalt találtak a helyi rendőrök névtelen bejelentő útmutatása alapján egy Körmendhez közeli raktárban.A bejelentés szerint a volt tangazdasági telephelyen, ahol több cég is bérel raktárakat, az udvaron veszélyes hulladék és építési törmelék van, az egyik raktárban pedig feltehetőleg nagy mennyiségű, lopásból származó, lejárt szavatosságú energiaitalt tárolnak - mondta a Vas Népének Szendrődi Barnabás, Körmend rendőrkapitánya.

Tájékoztatása szerint a rendőrök átvizsgálták a helyszínt és az udvarban a törmelék között valóban találtak műanyag zsákokba csomagolt, ismeretlen eredetű és összetételű hulladékot, valamint megtalálták az energiaitalt is.

Rendkívül nagy mennyiségről, 47-48 ezer palacknyi italról van szó, melyek szavatossága még 2004-ben, illetve 2006-ban járt le, az ital valószínűleg már azelőtt emberi fogyasztásra alkalmatlan volt, mielőtt bekerült volna az országba - közölte a rendőrkapitány.

Szendrődi Barnabás közölte: hulladékgazdálkodás megsértése miatt indítottak büntetőeljárást, a huszonegy tonna italt pedig a veszélyes hulladékokra vonatkozó előírások szerint meg fogják semmisíteni.

A rendőrkapitány elmondta azt is: az eddigi adatok szerint a telephely tulajdonosa nem tudott lejárt szavatosságú italokról, azt viszont már megállapította a nyomozás, hogy valószínűleg egy körmendi székhelyű cég hozta be az országba a szállítmányt, több mint egy évvel ezelőtt.

Forrás: MTI
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

sara, 2019. október 15.

Üdv mindenkinek!
Sara vagyok, jelenleg Tata-ban él. Magyarországon özvegy vagyok, két gy...

Évi egy fogkefe

Helena Robert, 2019. október 15.

A nevem Helena Robert, néhány hónappal ezelőtt nagy szükségem volt hitelre, de csalás és ves...

Nincs tartozásom, de feketelistán vagyok...

Norbert , 2019. október 15.

Helló, Norbert vagyok, pénzügyi válságban van? mivel hazámban jelenleg pénzügyi válság va...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés