Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Lejárt szavatosságú energiaitalok a raktárban

Munkatársunktól, 2010. május 04. - kedd 09:51
Címkék: csalás, élelmiszer
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Huszonegy tonna, lejárt szavatosságú energiaitalt találtak a helyi rendőrök névtelen bejelentő útmutatása alapján egy Körmendhez közeli raktárban.A bejelentés szerint a volt tangazdasági telephelyen, ahol több cég is bérel raktárakat, az udvaron veszélyes hulladék és építési törmelék van, az egyik raktárban pedig feltehetőleg nagy mennyiségű, lopásból származó, lejárt szavatosságú energiaitalt tárolnak - mondta a Vas Népének Szendrődi Barnabás, Körmend rendőrkapitánya.

Tájékoztatása szerint a rendőrök átvizsgálták a helyszínt és az udvarban a törmelék között valóban találtak műanyag zsákokba csomagolt, ismeretlen eredetű és összetételű hulladékot, valamint megtalálták az energiaitalt is.

Rendkívül nagy mennyiségről, 47-48 ezer palacknyi italról van szó, melyek szavatossága még 2004-ben, illetve 2006-ban járt le, az ital valószínűleg már azelőtt emberi fogyasztásra alkalmatlan volt, mielőtt bekerült volna az országba - közölte a rendőrkapitány.

Szendrődi Barnabás közölte: hulladékgazdálkodás megsértése miatt indítottak büntetőeljárást, a huszonegy tonna italt pedig a veszélyes hulladékokra vonatkozó előírások szerint meg fogják semmisíteni.

A rendőrkapitány elmondta azt is: az eddigi adatok szerint a telephely tulajdonosa nem tudott lejárt szavatosságú italokról, azt viszont már megállapította a nyomozás, hogy valószínűleg egy körmendi székhelyű cég hozta be az országba a szállítmányt, több mint egy évvel ezelőtt.

Forrás: MTI
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza