Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Szerdán emelik a benzin árát

Munkatársunktól, 2010. május 03. - hétfő 12:51
Címkék: autó, díj, üzemanyag
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Bruttó négy forinttal emeli a 95-ös benzin, nyolc forinttal pedig a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. Ezzel a benzin ára új történelmi csúcsot ér el.Az emeléssel a benzin átlagára 341 forintra, a gázolajé pedig 321 forintra emelkedik.

mti
Négy forintot ugrik a benzin

A társaság az elmúlt két hétben nem változtatott az árakon. Három hete bruttó négy forinttal emelte a 95-ös benzin és hat forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. Az autósok tíz-harminc forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.

mtiForrás: MTI
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

tutturuttu, 2010. május 03. - hétfő 15:17

Tényleg ideje lenne megállitani a MOL szárnyalását,mert ez a profitéhségük már túlmegy minden határon! 25 évig Szlovákiában tankoltam,de mivel a VPOP,a Mol kérésére sem tudott gátat szabni a benzinturizmusnak,ezért részesedést szerzett a Slovnaftban,és folyamatosan elkezdte ott is emelni az árakat! Immáron 5 éve hogy utoljára tankoltam Párkányban! De Orbán is csökkenthetné az benzinadókat,ha már igért adócsökkentést!

blinkibill, 2010. május 03. - hétfő 15:14

Kíváncsi lennék, hogy mi indokolja ezt a 2-3 hetenkénti nafta drágulást. Magyarázni persze mindent meg lehet, de akik ezt megteszik azoknak a segge alatt 2 tonnás 5 literes 20 millás verda van (+ sz@rni is kocsival járnak). Én az összes ilyen gazdag genyót megadóztatnám, hogy belebetegedjen, a befolyt pénzt meg szétosztani a csórók között.

szentesi jánosné, 2010. május 03. - hétfő 15:14

Menjenek a francba akik a benzin emeléssel foglalkoznak!! Csak a milliárdokkal foglalkoznak rohadjanak meg !

Gál István, 2010. május 03. - hétfő 15:08

Meddig emelik még a benzin árakat.Gondoljanak a kis pénzű emberekre.Sok ingyenélő ingyen autózik ezt is mi fizessük.Kiváncsi lennék a MOL vezérigazgató mennyit fizet a céges autójára.Sok szarházi gyalog kéne őket járatni mig el nem kopik a lábuk.

Papó56, 2010. május 03. - hétfő 15:07

Csodálkozunk,hogy kevés az üzemanyag Áfájából a bevétel,hisz aki teheti az külföldön tankol.Csatlakozom az előttem szólók véleményéhez,Hova teszi a mérhetetlen nyereségét a MOL?

mesés, 2010. május 03. - hétfő 15:06

Ezek Magyarországon azt csinálnak amit akarnak, addig amíg a nép észhez nem kap. Mindig sírnak rínak, hogy semmi hasznuk nincs, aztán évvégén meg kimutatják, hogy mennyi milliárd haszon van a benzinen. Ideje lenne valamit tenni az új kormánynak.

Gertrúd, 2010. május 03. - hétfő 14:59

EZ NEM LEHET IGAZ! SZEMÉT BANDA!!!!

TOMASZMANN MESÉI, 2010. május 03. - hétfő 14:58

Azonnal tenni kéne itt vmit a benzinár miatt! Ez már borzasztó! Ingünk-gatyánk rámegy a tankolásra! Hogy járunk dolgozni, lassan már tolni kell, vagy futva jönni! Durva!!!!!

euró, 2010. május 03. - hétfő 14:56

Ilyen egy mocskos bandát,egyfolytában emelik az üzemanyagok árát....Mol meg hülyére keresi magát...

ornitológus, 2010. május 03. - hétfő 14:50

Amint a világ valamely sarkában egy veréb a fűre (s)zarik,vagy egy girhes macskusz elvéti az egeret,nálunk máris indokolva van a benzináremelés.Ám ha a MOL(vagy tudja fene ki,avagy kik cifrálkodnak itt a benzinárakkal) következetes,akkor ha az elefánt fo(s)ik,vagy olyan helyzetbe kerül,hogy muszáj neki,miért nem csökken a benzinár ? Az elefánts(z)ar is huppan akkorát mint a veréb(f)os nemde..?


1 2 3

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. február 19.

Szüksége van sürgős kölcsönre pénzügyi problémájának megoldásához, valamint vállalkoz...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. február 18.

Hitelre van szüksége? Adunk mindenféle kölcsönt, például adóssághitel, üzleti kölcsön, o...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. február 16.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza