Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Szerdán emelik a benzin árát

Munkatársunktól, 2010. május 03. - hétfő 12:51
Címkék: autó, díj, üzemanyag
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Bruttó négy forinttal emeli a 95-ös benzin, nyolc forinttal pedig a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. Ezzel a benzin ára új történelmi csúcsot ér el.Az emeléssel a benzin átlagára 341 forintra, a gázolajé pedig 321 forintra emelkedik.

mti
Négy forintot ugrik a benzin

A társaság az elmúlt két hétben nem változtatott az árakon. Három hete bruttó négy forinttal emelte a 95-ös benzin és hat forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. Az autósok tíz-harminc forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.

mtiForrás: MTI
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

tutturuttu, 2010. május 03. - hétfő 15:17

Tényleg ideje lenne megállitani a MOL szárnyalását,mert ez a profitéhségük már túlmegy minden határon! 25 évig Szlovákiában tankoltam,de mivel a VPOP,a Mol kérésére sem tudott gátat szabni a benzinturizmusnak,ezért részesedést szerzett a Slovnaftban,és folyamatosan elkezdte ott is emelni az árakat! Immáron 5 éve hogy utoljára tankoltam Párkányban! De Orbán is csökkenthetné az benzinadókat,ha már igért adócsökkentést!

blinkibill, 2010. május 03. - hétfő 15:14

Kíváncsi lennék, hogy mi indokolja ezt a 2-3 hetenkénti nafta drágulást. Magyarázni persze mindent meg lehet, de akik ezt megteszik azoknak a segge alatt 2 tonnás 5 literes 20 millás verda van (+ sz@rni is kocsival járnak). Én az összes ilyen gazdag genyót megadóztatnám, hogy belebetegedjen, a befolyt pénzt meg szétosztani a csórók között.

szentesi jánosné, 2010. május 03. - hétfő 15:14

Menjenek a francba akik a benzin emeléssel foglalkoznak!! Csak a milliárdokkal foglalkoznak rohadjanak meg !

Gál István, 2010. május 03. - hétfő 15:08

Meddig emelik még a benzin árakat.Gondoljanak a kis pénzű emberekre.Sok ingyenélő ingyen autózik ezt is mi fizessük.Kiváncsi lennék a MOL vezérigazgató mennyit fizet a céges autójára.Sok szarházi gyalog kéne őket járatni mig el nem kopik a lábuk.

Papó56, 2010. május 03. - hétfő 15:07

Csodálkozunk,hogy kevés az üzemanyag Áfájából a bevétel,hisz aki teheti az külföldön tankol.Csatlakozom az előttem szólók véleményéhez,Hova teszi a mérhetetlen nyereségét a MOL?

mesés, 2010. május 03. - hétfő 15:06

Ezek Magyarországon azt csinálnak amit akarnak, addig amíg a nép észhez nem kap. Mindig sírnak rínak, hogy semmi hasznuk nincs, aztán évvégén meg kimutatják, hogy mennyi milliárd haszon van a benzinen. Ideje lenne valamit tenni az új kormánynak.

Gertrúd, 2010. május 03. - hétfő 14:59

EZ NEM LEHET IGAZ! SZEMÉT BANDA!!!!

TOMASZMANN MESÉI, 2010. május 03. - hétfő 14:58

Azonnal tenni kéne itt vmit a benzinár miatt! Ez már borzasztó! Ingünk-gatyánk rámegy a tankolásra! Hogy járunk dolgozni, lassan már tolni kell, vagy futva jönni! Durva!!!!!

euró, 2010. május 03. - hétfő 14:56

Ilyen egy mocskos bandát,egyfolytában emelik az üzemanyagok árát....Mol meg hülyére keresi magát...

ornitológus, 2010. május 03. - hétfő 14:50

Amint a világ valamely sarkában egy veréb a fűre (s)zarik,vagy egy girhes macskusz elvéti az egeret,nálunk máris indokolva van a benzináremelés.Ám ha a MOL(vagy tudja fene ki,avagy kik cifrálkodnak itt a benzinárakkal) következetes,akkor ha az elefánt fo(s)ik,vagy olyan helyzetbe kerül,hogy muszáj neki,miért nem csökken a benzinár ? Az elefánts(z)ar is huppan akkorát mint a veréb(f)os nemde..?


1 2 3

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza