Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Elkezdődött a strandszezon - fotók

Munkatársunktól, 2010. május 01. - szombat 18:51
Címkék: víz, vendéglátás, sport
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Május elsejével elkezdődött a strandszezon Budapesten, elsőként a Gellért és a Dagály fürdő nyári medencéit, valamint a Palatinus strandot nyitották meg.


mti
Nyári meleg volt május elsején

mti
Fürdés és napozás a Palatinus strandon

mti
Séta a "Palán"

mti
Trécselés a vízben

mti
Jól esik a dögönyözés

Forrás: MTI

  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

napimádó, 2010. május 02. - vasárnap 19:09

Fejszámoló-val egyet kell értenem. Ma már egy strandbelépő nagyon drága, egyébként a strandolás nem csak ebből áll. Ha már ott vagyunk jól esne egy lángos, egy sör stb. Erre már nem igen futja. Mint sok mindent ebben az országban a strandbelépő ára is túlzás, legalább annyira mint a villamo-busz-metró jegy. Én sem járok strandra !!!

hiko, 2010. május 02. - vasárnap 17:15

szoboszló, 2010. május 02. - vasárnap 11:36------bárhova is megy az ember,elöször arról kell meggyőződni,h milyen bank-kártyát fogadnak el,és milyen csekkeket.....nem azt írja ki az étterem,h mit nemfogadnak el,hanem azt,hogy mit fogadnak el.a többi dologban igaza van.

szoboszló, 2010. május 02. - vasárnap 11:36

Mi is voltunk szombaton stradnyítón Hajdúszoboszlón. Nekem kellemetlen élményem volt itt,már több évttízede járunk ide és mindig elfogadták az üdülési csekkeinket,most már a pénztárnál szembesültünk,hogy csak a belépőt lehet belőle fizetni,eddig a kabin és a napozóágy és minden ami kell eszépnaphoz benne volt,ez után következett a második sokk hatás. Ahol évek óta ebédelni szoktunk ott nem fogadták ell az edéd után az üdülési csekkünket mondván még nincs szerződésük kötve.Kérdem én hogy késuzült fell a vendéglátásra az étterem tulajdonos még az volt a szerencse,hogy 7-en voltunk és összeszedtük a 20.000.Ft-ot és kifizettük a számlát.A bejáratnál (étteremeknél)sehol se volt kiÍrva,hogy az üdülési csekkeket még nem áll módukba elvenni.Ha kilett volna írva biztos nem megyünk be,akkor keresünk új törzsheelyet ahol elfogadják a csekket.

Anonimus, 2010. május 02. - vasárnap 08:49

"fejszámoló"-nak teljesen igaza van. Budaörs-Siófok, Aranypart (oda-vissza) = 190 km. Nekem nincs 2 jegy ára. Hűtőtáska a csomagtartóban, hideg étel, hideg ital bóti áron! A hűtőtáskás verzió kicsit körülményes a Palára. Ingyenes parkolás, a víz 50 m-es körzetében, ha időben érkezel. Nagyon jó hétvégi idő esetén, pedig a tömeg még mindig jobban eloszlik a Balatonon. Nem kell csodálkozni, hogy ilyen árak mellett veszteségesek a strandok. Főleg, ha még egy-két hétvégével többet is esik az eső.

fejszámoló, 2010. május 02. - vasárnap 00:17

én nem is azt irigylem, h ráérnek, hanem hogy meg tudják fizetni a horror belépőárakat. 2 felnőtt jegy árából autóval már balatonakarattya (kenese) oda-vissza megjárható. a velencei tó pedig egyetlen felnőtt belépő árából oda-vissza (a 7-es úton). inkább benzinre költeném ugyanazt a pénzt. én pont emiatt kb. 15 éve nem járok fizető strandra.

Hegylako69, 2010. május 01. - szombat 21:40

Sok ráérő ember,jó nekik!

Kommentek

Mumu, 2020. február 27.

Náágyon náágy hitél ájánlát ván Ámériká, én címem bishopberrysmith@gmail.com És csák...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. február 24.

Szüksége van egy hitel fizeti ki hitelek és adósságok? Azt kell finanszírozni, hogy hozzanak l...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza