Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!



Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Rákkeltő mézek - még mindig a polcokon

Munkatársunktól, 2010. április 29. - csütörtök 13:51
Címkék: mérgezés, élelmiszer, hipermarket
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Minden jel szerint nehezen tűnnek el az antibiotikumos mézek a magyar boltok polcairól. A rákkeltő anyagot tartalmazó termékek ezúttal az Auchanban jelentek meg.


A veszélyes termékeket a Nagy és Fia Méhészeti és Kereskedelmi Kft. állította elő, és szulfonamidokat tartalmaznak. A korábban már többször hibázó Klenáncz méhészet termékei a mai napig megtalálhatóak a polcokon, a cég pedig megúszta néhány százezer forintos bírsággal - írja a Magyar Nemzet.

mti
Mézminták vizsgálata

A lap a sorozatos súlyos szabályszegés okait a felelőtlen méhészekre, a törvénysértő felvásárlókra és gyártókra, a "lelkiismeretlen" kereskedőkre és a tehetetlen hatóságra vezeti vissza.

Forrás: Pénzcentrum
   

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

André Margit, 2011. május 01. - vasárnap 17:06

Úristen én kilószámra fogyasztottam a Nagy és Fia Méhészet által termelt mézet. Sok ezer forintot fizettem azért, hogy rákkeltő élelmiszert ehessek ? ? És ez a méz a mai napig az Auchanban megtalálható, sőt épp most akciós áron megvásárolható náluk. Tegnap láttam vagy 1000 üveggel az üzletben.

Bán András, 2010. április 29. - csütörtök 19:33

Törvényt kell alkotni arra, hogy akik más egészségét tudatosan súlyosan károsítják, mérgezik lőjék agyon mint egy rühes kutyát. Kínában ez csodálatosan működik, tanulnunk kellene tőlük! Hazamegy a kis Kínai a fárasztó munka után, elterpeszkedik a fotelban, nassol, és megnézi a tévében, hogy kiket lőttek ilyesmik miatt agyon. megnyugtató jól eső érzés lehet. De mi egy következmények nélküli ország vagyunk...

lukács zsuzsanna, 2010. április 29. - csütörtök 15:56

Igen szerintem is az a gond , nagyon kevés az a büntetés mit kiszabnak . Ha a Nagy és Fia méhészeti és kereskedelmi kft-tét bezárnák , mongyuk két birságolás után, gondolom fontolora vennék a dolgot. Sajnos én már vettem a Tescoban szószerint büdös húst . Vissza vittem szerencsére átvették. Amig ilyen laza a büntetés nem fog változni semmi.

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza