Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Turistacsalogató hétvége Nyíregyházán

Munkatársunktól, 2010. április 28. - szerda 16:11
Címkék: rendezvény, vendéglátás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Több tízezer vendéget várnak a turistacsalogató hétvégére Nyíregyházán, ahol pénteken az állatparkban felavatják az igazi látványosságnak számító, az indonéziai dzsungelvilágot bemutató Zöld Piramist, szombaton négy helyszínen rendeznek majálist, vasárnap pedig a Nemzeti Vágta térségi versenyét láthatják az érdeklődők.Giba Tamás, a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhely független alpolgármestere a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, hogy az Európai Unió támogatásával, 1,6 milliárd forintból épült Zöld Piramis az indonéz szigetvilág élőlényeit mutatja be a borneói orángutánoktól a komodói sárkánygyíkokon át a homoki tigriscápákig. A kuriózumnak számító különlegesség a nagy érdeklődésre való tekintettel hosszabbított nyitva tartással fogadja látogatóit.

MTI
Nyíregyháza belvárosa

Az önkormányzati vezető hozzátette, hogy az állatparkhoz közeli, sóstógyógyfürdői múzeumfaluban szombaton a májusfaállítás hagyományát elevenítik fel egész napos majálisi programmal. Az üdülőhelyen a várható nagy forgalom miatt egyébként átszervezik a közlekedést, az oda és az onnan kivezető utakat egyirányúsítják, ingyenessé teszik a parkírozást, a kocsik be- és kiállását a rendőrség, közterületi felügyelők, parkoló- és mezőőrök segítik. A tömegközlekedés járatait is sűrítik, negyedóránként indulnak majd a buszok az állatparkhoz és a múzeumfaluhoz, illetve az ugyancsak sóstógyógyfürdői élményfürdőhöz.

Nagy László, a város másik alpolgármestere közölte, hogy egész napos majálist rendeznek szombaton a belvárosban a bujtosi ligetben, valamint a kertvárosi lakónegyedben, illetve a bokortanyák egyik központjában, Manda-bokorban is. A ligetben és a Kertvárosban nyolc, Manda-bokorban pedig kilenc órakor kezdődik a kulturális műsor, amelyben fellép mások között Kovács Viktória, Egyházi Géza operett- és Beke Éva musicalénekes, Bódi Guszti és a Fekete szemek, az új tehetségek közül Szabó Eszter, Kontor Tamás és Emilió. Tánc- és mulatós show, mazsorett csoportok, harci bemutató, tűzzsonglőrök és tűzijáték is szórakoztatja majd késő estig a vendégeket.

Vasárnap a Nyírségi Vágtát rendezik meg a sóstóhegyi lovas pályán, ahol lóhátról énekel majd a közönségnek a nyíregyházi születésű Mészáros Árpád Zsolt színművész. A Nemzeti Vágta előversenyét a fogathajtók térségi viadala vezeti fel szombaton a nyírségi nagyvárosban.

Forrás: MTI
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza