Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Turistacsalogató hétvége Nyíregyházán

Munkatársunktól, 2010. április 28. - szerda 16:11
Címkék: rendezvény, vendéglátás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Több tízezer vendéget várnak a turistacsalogató hétvégére Nyíregyházán, ahol pénteken az állatparkban felavatják az igazi látványosságnak számító, az indonéziai dzsungelvilágot bemutató Zöld Piramist, szombaton négy helyszínen rendeznek majálist, vasárnap pedig a Nemzeti Vágta térségi versenyét láthatják az érdeklődők.Giba Tamás, a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhely független alpolgármestere a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, hogy az Európai Unió támogatásával, 1,6 milliárd forintból épült Zöld Piramis az indonéz szigetvilág élőlényeit mutatja be a borneói orángutánoktól a komodói sárkánygyíkokon át a homoki tigriscápákig. A kuriózumnak számító különlegesség a nagy érdeklődésre való tekintettel hosszabbított nyitva tartással fogadja látogatóit.

MTI
Nyíregyháza belvárosa

Az önkormányzati vezető hozzátette, hogy az állatparkhoz közeli, sóstógyógyfürdői múzeumfaluban szombaton a májusfaállítás hagyományát elevenítik fel egész napos majálisi programmal. Az üdülőhelyen a várható nagy forgalom miatt egyébként átszervezik a közlekedést, az oda és az onnan kivezető utakat egyirányúsítják, ingyenessé teszik a parkírozást, a kocsik be- és kiállását a rendőrség, közterületi felügyelők, parkoló- és mezőőrök segítik. A tömegközlekedés járatait is sűrítik, negyedóránként indulnak majd a buszok az állatparkhoz és a múzeumfaluhoz, illetve az ugyancsak sóstógyógyfürdői élményfürdőhöz.

Nagy László, a város másik alpolgármestere közölte, hogy egész napos majálist rendeznek szombaton a belvárosban a bujtosi ligetben, valamint a kertvárosi lakónegyedben, illetve a bokortanyák egyik központjában, Manda-bokorban is. A ligetben és a Kertvárosban nyolc, Manda-bokorban pedig kilenc órakor kezdődik a kulturális műsor, amelyben fellép mások között Kovács Viktória, Egyházi Géza operett- és Beke Éva musicalénekes, Bódi Guszti és a Fekete szemek, az új tehetségek közül Szabó Eszter, Kontor Tamás és Emilió. Tánc- és mulatós show, mazsorett csoportok, harci bemutató, tűzzsonglőrök és tűzijáték is szórakoztatja majd késő estig a vendégeket.

Vasárnap a Nyírségi Vágtát rendezik meg a sóstóhegyi lovas pályán, ahol lóhátról énekel majd a közönségnek a nyíregyházi születésű Mészáros Árpád Zsolt színművész. A Nemzeti Vágta előversenyét a fogathajtók térségi viadala vezeti fel szombaton a nyírségi nagyvárosban.

Forrás: MTI
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

REMY FINK, 2020. június 21.

Helló, kölcsönre van szüksége? Írjon nekünk e-mailt remy.credit111@gmail.com
E-mail (r...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. június 12.

Szüksége van bármilyen pénzügyi támogatásra? Személyi kölcsönök? Üzleti hitelek? Jelzál...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza