Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

A magyar légtér továbbra is nyitott

Munkatársunktól, 2010. április 21. - szerda 09:51
Címkék: utazás, eljárás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A magyar légtérben a helyzet változatlan, nincs magas kockázatú zóna, de a németországi járatokat törölték Ferihegyen, míg a legtöbb járat rendben üzemel szerdán.Az európai hatóságok az európai légteret biztonsági szempontból tiltott, akadálytalanul, valamint kockázatosan repülhető zónákra osztották fel az izlandi vulkánkitörés következtében a légtérbe került vulkáni hamu miatt.

Szilágyi Károly, a repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. szóvivője szerdán reggel elmondta: a repülőtéren nincs tömeg, döntően azok az utasok jelentek meg, akiknek induló járatra van jegyük.

mti
Még nincs tömeg

Fehér Imre, a légiforgalmi szolgáltató HungaroControl szóvivője arról tájékoztatott, hogy magas kockázatú besorolású légtér nincs Magyarország felett. A szóvivő közlése szerint kedden egy átlagos áprilisi naphoz képest éves összehasonlításban a légtér forgalma - beleértve az átrepülőt is - hatvan százalékkal volt kisebb. Az angliai repülőterek megnyitása miatt ma már emelkedhet a forgalom.

Ha van járattörlés, az a célállomás miatt van

Szerdán már csak akkor van járattörlés Ferihegyen, ha a célállomás nem tudja fogadni a repülőgépet - tájékoztatta Hardy Mihály, a repülőteret üzemeltető Budapest Airport vállalati kapcsolatok igazgatója. A törlések főleg a németországi járatokat érintik - tette hozzá az igazgató. A Budapest Airport változatlanul azt kéri, hogy az utasok tájékozódjanak a járatok indulásáról, mielőtt a repülőtérre indulnak. Ezért egyszerűsítették le a www.bud.hu internetes portált, hogy minél több érdeklődő kaphasson könnyen áttekinthető módon tájékoztatást.


A Malév Londonba már repül - mondta el Hegedűs Ádám, a légitársaság szóvivője. Öt reggeli járatot: a brüsszelit, a frankfurtit, a stuttgartit, a stockholmit és a göteborgi járatot viszont törölni kényszerült, míg a többi járat várhatóan menetrend szerint közlekedik.

Nézzen fotókat a ferihegyi forgalomról!

A repülők mozgását itt követheti nyomon!

Forrás: MTI
 

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza