Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Fogyasztóvédők perlik a T-Mobile-t

Munkatársunktól, 2010. április 20. - kedd 14:41
Címkék: fogyasztóvédelem, per
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Fogyasztóvédelmi szervezetek beperelték a T-Mobile mobilszolgáltatót tisztességtelen szerződési feltételek alkalmazása miatt.A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) és a Közép-Magyarországi Fogyasztóvédelmi Egyesület (KÖFE) közérdekű keresetükben a bíróságtól azt kérték, állapítsa meg, hogy a T-Mobil tisztességtelen szerződési feltételeket alkalmaz.

A fogyasztói érdekek képviseletét ellátó két társadalmi szervezet szerint azért tisztességtelen a szolgáltató eljárása, mert a fogyasztó hátrányára állapítja meg a feltételeket, mivel egy öt-tíz másodperces hívásért is harminc másodpercet fizettet ki az ügyféllel, vagyis többet, mint amennyit használ.


Mindenki a másodpercekért fizessen!

A fogyasztóvédők diszkriminatívnak is tartják a szolgáltató eljárását, mert míg az üzleti ügyfelek esetében mód van a másodperc alapú számlázásra, addig az egyéni fogyasztóknál ez nem lehetséges.

A közleményben szerepel, hogy a KÖFE korábban levélben fordult a szolgáltatóhoz, hogy módosítsa általános szerződési feltételeit, de a cégtől nem érkezett válasz.

Forrás: MTI
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Stewe, 2010. április 25. - vasárnap 16:34

Érdekes volt hogy rövid időn belül mindegyik szolgáltató átállt a percalapu lakossági számlázásra, és ezt ugy kozmetikázták, hogy csökkentették a percdíjakat...de ugye pár másodpercért is egy percet fizetünk ki. Ez magyarul arcátlan rablás. És az ügyfeleket nem becsülik. Semmit nem kaptam pluszt, pedig 11éve ugyanazt a dominót használom. Úgy hallottam nagyon sokan kérték már a lakosság gazdasági viszonyai miatt az 1000-1200ft os feltöltőkártyák bevezetését is. Egyenlőre semmi, bár szerintem nagy biznisz lenne. Mert mondjuk hónap végén 3000ft mobilfeltöltésre ha nincs, 1000 még lenne, de így sokan "fektetik" a telefont fizetésig, és egyre többeket látok ujra telefonfülkéknél.

Horváth Pista, 2010. április 21. - szerda 09:01

NAGYON HELYES,DOMINÓ NAPBA VAGYOK,ÉS 1PERC A SZÁMLÁZÁSI IDŐ.

Kagermanovné, 2010. április 21. - szerda 08:11

Évek óta ennél a cégnél van a férjem mindig nagy számlája van hiába váltunk csomagot ,ja és hamar büntetnek mert egybe veszik a számlákat és ha késünk a telefon előfizetéssel akkor a netet is kikapcsolják és a telefont is ,ja és mindenre büntit fizetünk.

Kommentek

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

REMY FINK, 2020. január 09.

[REMY.CREDIT111@gmail.com]

Szüksége van valamilyen hitelre vagy finanszírozásra? ...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza