Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Fogyasztóvédők perlik a T-Mobile-t

Munkatársunktól, 2010. április 20. - kedd 14:41
Címkék: fogyasztóvédelem, per
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Fogyasztóvédelmi szervezetek beperelték a T-Mobile mobilszolgáltatót tisztességtelen szerződési feltételek alkalmazása miatt.A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) és a Közép-Magyarországi Fogyasztóvédelmi Egyesület (KÖFE) közérdekű keresetükben a bíróságtól azt kérték, állapítsa meg, hogy a T-Mobil tisztességtelen szerződési feltételeket alkalmaz.

A fogyasztói érdekek képviseletét ellátó két társadalmi szervezet szerint azért tisztességtelen a szolgáltató eljárása, mert a fogyasztó hátrányára állapítja meg a feltételeket, mivel egy öt-tíz másodperces hívásért is harminc másodpercet fizettet ki az ügyféllel, vagyis többet, mint amennyit használ.


Mindenki a másodpercekért fizessen!

A fogyasztóvédők diszkriminatívnak is tartják a szolgáltató eljárását, mert míg az üzleti ügyfelek esetében mód van a másodperc alapú számlázásra, addig az egyéni fogyasztóknál ez nem lehetséges.

A közleményben szerepel, hogy a KÖFE korábban levélben fordult a szolgáltatóhoz, hogy módosítsa általános szerződési feltételeit, de a cégtől nem érkezett válasz.

Forrás: MTI
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Stewe, 2010. április 25. - vasárnap 16:34

Érdekes volt hogy rövid időn belül mindegyik szolgáltató átállt a percalapu lakossági számlázásra, és ezt ugy kozmetikázták, hogy csökkentették a percdíjakat...de ugye pár másodpercért is egy percet fizetünk ki. Ez magyarul arcátlan rablás. És az ügyfeleket nem becsülik. Semmit nem kaptam pluszt, pedig 11éve ugyanazt a dominót használom. Úgy hallottam nagyon sokan kérték már a lakosság gazdasági viszonyai miatt az 1000-1200ft os feltöltőkártyák bevezetését is. Egyenlőre semmi, bár szerintem nagy biznisz lenne. Mert mondjuk hónap végén 3000ft mobilfeltöltésre ha nincs, 1000 még lenne, de így sokan "fektetik" a telefont fizetésig, és egyre többeket látok ujra telefonfülkéknél.

Horváth Pista, 2010. április 21. - szerda 09:01

NAGYON HELYES,DOMINÓ NAPBA VAGYOK,ÉS 1PERC A SZÁMLÁZÁSI IDŐ.

Kagermanovné, 2010. április 21. - szerda 08:11

Évek óta ennél a cégnél van a férjem mindig nagy számlája van hiába váltunk csomagot ,ja és hamar büntetnek mert egybe veszik a számlákat és ha késünk a telefon előfizetéssel akkor a netet is kikapcsolják és a telefont is ,ja és mindenre büntit fizetünk.

Kommentek

Ivett, 2019. június 23.

https://www.kerekparcity.hu/elektromos-pedelec-kerekpar...

Városi kerékpározás, kerékpárkülsők

Mária Ádám, 2019. június 21.

A nevem Mária Ádám, Magyarországról, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt volna, ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Barcsák Lászlóné, 2019. június 16.

Azt szeretném tudni, hogy lehet egy hirdetett üzletet ellenőrizni hogy valóban nem piramissal ke...

MLM vagy piramisjáték?

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés