Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

P+R parkoló épült Szobon

Munkatársunktól, 2010. április 15. - csütörtök 14:31
Címkék: parkolás, olcsó
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Több mint száz gépjármű befogadására alkalmas, korszerű P+R parkolót építettek a Pest megyei Szobon. A beruházáshoz 120 millió forint uniós támogatást kapott a település önkormányzata.Remitzky Zoltán polgármester elmondta, hogy a város nyugati szélén bő három hónap alatt elkészült parkolóban kilencvennyolc személygépkocsi, hat autóbusz és nyolc, mozgássérültek által használt jármű egyidejű elhelyezésére van mód.

A parkolótól mindössze három-öt perces gyalogútra helyezkedik el a fővárossal közvetlen összeköttetést jelentő vasútvonal megállója, így a Szobról és környékéről autóval, busszal munkába indulók kényelmesen átszállhatnak a vonatra - tette hozzá a polgármester.

mti
Zebegény, Szob és a Pilismaróti öböl látképe

Kitért arra: a börzsönyi kisvasút szobi végállomásának szomszédságában épült, kamerákkal őrzött parkolónak köszönhetően remélhetőleg egyre több turista érkezik a településre, hiszen nemcsak a járművek, hanem a gyalogosok biztonságát is szavatolják. A kandeláberekkel megvilágított, zöldterülettel övezett parkolóhelyektől új, széles járda vezet a vasútig.

A P+R parkoló projektjének költségeit a szobi önkormányzat uniós pályázaton elnyert 120 millió forintos támogatásból, illetve a tíz százalékos önerőből fedezte - közölte Remitzky Zoltán.

Forrás: MTI
   

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Barcsák Lászlóné, 2019. június 16.

Azt szeretném tudni, hogy lehet egy hirdetett üzletet ellenőrizni hogy valóban nem piramissal ke...

MLM vagy piramisjáték?

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés