Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Önállósul a djuice

Munkatársunktól, 2010. április 09. - péntek 15:25
Címkék: telefon, szolgáltató
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A fiataloknak szóló mobilmárka, a djuice kiválik a Pannon GSM Távközlési Zrt.-ből, önálló lesz - közölte Bíró Balázs, a márka vezetője.A márka a jövőben csak a huszonhat év alattiaknak értékesít előfizetéseket és szolgáltatásokat. Tarifáit és szolgáltatásait a tizenöt és huszonhat év közötti korosztály igényeinek folyamatos kutatásával és figyelembevételével alakítja. A mintegy ötszázezer djuice-előfizető számát az év végre 100-200 ezerrel szeretnék növelni. Biró Balázs kifejtette: a tizennyolc-húsz munkatársat foglalkoztató márka mind a három mobilszolgáltatóval versenyez, így a Pannonnal is. A fiataloknak a legjobb tarifát kívánják nyújtani, emellett tizenöt-húsz százalékos kedvezményt adnak a márkához csatlakozó, például divat, sport és egyéb üzletekben való vásárláskor.

mti
Egyedül hajózik tovább

Az előfizetők pontokat is gyűjthetnek, de nem a hagyományos, azaz a mobilbeszélgetések idejének alapján. Pontokat például akkor kaphatnak az előfizetők, ha részt vesznek a márka által szervezett közösségi programokon, túrákon, koncerteken, de akkor is szerezhet pontot valaki, ha jó bizonyítványát megmutatja márkaboltban, vagy nyelvvizsgát tesz.

Biró Balázs tájékoztatása szerint négy díjcsomag lesz: a számlás például bruttó húsz, a kártyás huszonkilenc forintos percdíjat tartalmaz, s lesz közösségi és hálózati tarifa is. A djuice márka jelenleg hat országban, tízmillió előfizetővel rendelkezik, Magyarországon már hat éve van jelen.

A márkavezető elmondta, a tulajdonos norvég Telenor szabad kezet adott a magyar djuice csapatnak, hogy megújítsa a fiataloknak szánt nemzetközi márkáját, és növelje piaci részesedését. A csapat leválik a Pannontól, így például saját marketingje, disztribúciója, kommunikációja, jogi részlege lesz, de a pénzügyi és hálózati szolgáltatásokat a Pannontól veszi.

Biró Balázs rámutatott, a fiataloknak más kell, mint az idősebbeknek: a telekommunikáció nem érdekli őket, csak az, hogy mindig mindenütt elérhetők legyenek. Elsődleges preferenciájuk a parti, a barátok és a közösség, amit a divat követ. Fontos az is, hogy mindig elérhetők legyenek a közösségi oldalakon is.

Forrás: MTI
 

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Pintér József, 2010. április 10. - szombat 18:13

Tisztel Djuice! Köszönöm, hogy önök szerint a 26 éven fölüliek fölösleges emberek. Szeretném megjegyezni, hogy botor fejjel Djuice-os telefonnal rendelkezem, lassan 6 éve. Igaz ugyan, elmúltam a célközönségük életkorától. Mivel úgy gondolják, én képtelen vagyok hasznot hozni az önök számára, így megköszönném eddigi szolgáltatásukat, s hétfőn az első lesz hogy vásárolok egy új előfizetést, a T-home-nál, vagy a Vodafonnál, ahol nem néznek le az életkorom miatt. További sok sikert kívánok a működésükhöz!

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza