Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Cigarettacsempész és zugszeszfőzde a Dél-Alföldön

Munkatársunktól, 2010. április 08. - csütörtök 10:35
Címkék: vpop, ellenőrzés, csalás, eljárás, alkohol
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Hamis LM cigaretták Kiszombornál és szeszfőzde egy csongrádi tanyán - íme a vámosok tegnapi fogása.A Kiszombori Határrendészeti Kirendeltség munkatársai a tegnapi napon ellenőriztek egy szerb állampolgárságú férfi által vezetett német rendszámú autót. A vizsgálatot végző rendész a jármű tetőkárpitját megbontva összesen kétszázhúsz doboz LM és száz doboz Lucky Strike márkájú szerb adójeggyel ellátott cigarettát talált elrejtve.

mti
Csempészcigaretta - naponta buknak le csempészek

A társszerv értesítése alapján a Vám- és Pénzügyőrség munkatársai a közel kétszázezer forint értékű cigarettát lefoglalták, valamint a szerb csempész ellen jövedékkel való visszaélés miatt eljárást indítottak.

Szintén a tegnapi napon a rendőrség értesítése alapján a vámhatóság munkatársai ellenőrzést tartottak egy csongrádi tanyán. A pénzügyőrök kutatása gyors eredményhez vezetett, hiszen az udvarról nyíló egyik melléképületben, ólban egy működő tiltott pálinkafőző berendezést, (üstház, üstsisak, szeszpáracső, hűtő), valamint egy darab pálinka fokolására alkalmas készüléket találtak.

A vámhatóság a tiltott berendezést lefoglalta, az eljárás során közreműködő ingatlantulajdonos ellen jövedékkel visszaélés elősegítése miatt eljárást indított.

Forrás: VPOP
 

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

sompalinka, 2010. április 12. - hétfő 20:19

...a rendőrség értesítése alapján, tiltott pálinkafőző részegységeket foglaltak le a vámosok. Így szól a hír, és ismét értetlenkedem, értetlenkedem, mert a VPOP. előszeretettel adja hírül azokat a statisztikákat, melyben hatékonyabbnál hatékonyabb "fogásokról", fene nagy eredményekről tájékoztatnak bennünket. De kérdezem, volt egyáltalán olyan "fogása" a hivatalnak a mindennapi működése kapcsán, amely saját felderítésből realizálódott? Nos, hogy is van ez? Tudom, a VPOP. nem ismeri Shakespeare mondását, ezt sem sikerült még felderíteniük! Hát segítek, íme... "Aki beszél, nem tesz. Légy benne biztos: kezünkkel , és nem nyelvünkkel dolgozunk." És még valami, tényleg dolgozni illene két kézzel, az adófizetők kétkezi munkájának adójából!

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza