Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Cigarettacsempész és zugszeszfőzde a Dél-Alföldön

Munkatársunktól, 2010. április 08. - csütörtök 10:35
Címkék: vpop, ellenőrzés, csalás, eljárás, alkohol
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Hamis LM cigaretták Kiszombornál és szeszfőzde egy csongrádi tanyán - íme a vámosok tegnapi fogása.A Kiszombori Határrendészeti Kirendeltség munkatársai a tegnapi napon ellenőriztek egy szerb állampolgárságú férfi által vezetett német rendszámú autót. A vizsgálatot végző rendész a jármű tetőkárpitját megbontva összesen kétszázhúsz doboz LM és száz doboz Lucky Strike márkájú szerb adójeggyel ellátott cigarettát talált elrejtve.

mti
Csempészcigaretta - naponta buknak le csempészek

A társszerv értesítése alapján a Vám- és Pénzügyőrség munkatársai a közel kétszázezer forint értékű cigarettát lefoglalták, valamint a szerb csempész ellen jövedékkel való visszaélés miatt eljárást indítottak.

Szintén a tegnapi napon a rendőrség értesítése alapján a vámhatóság munkatársai ellenőrzést tartottak egy csongrádi tanyán. A pénzügyőrök kutatása gyors eredményhez vezetett, hiszen az udvarról nyíló egyik melléképületben, ólban egy működő tiltott pálinkafőző berendezést, (üstház, üstsisak, szeszpáracső, hűtő), valamint egy darab pálinka fokolására alkalmas készüléket találtak.

A vámhatóság a tiltott berendezést lefoglalta, az eljárás során közreműködő ingatlantulajdonos ellen jövedékkel visszaélés elősegítése miatt eljárást indított.

Forrás: VPOP
 

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

sompalinka, 2010. április 12. - hétfő 20:19

...a rendőrség értesítése alapján, tiltott pálinkafőző részegységeket foglaltak le a vámosok. Így szól a hír, és ismét értetlenkedem, értetlenkedem, mert a VPOP. előszeretettel adja hírül azokat a statisztikákat, melyben hatékonyabbnál hatékonyabb "fogásokról", fene nagy eredményekről tájékoztatnak bennünket. De kérdezem, volt egyáltalán olyan "fogása" a hivatalnak a mindennapi működése kapcsán, amely saját felderítésből realizálódott? Nos, hogy is van ez? Tudom, a VPOP. nem ismeri Shakespeare mondását, ezt sem sikerült még felderíteniük! Hát segítek, íme... "Aki beszél, nem tesz. Légy benne biztos: kezünkkel , és nem nyelvünkkel dolgozunk." És még valami, tényleg dolgozni illene két kézzel, az adófizetők kétkezi munkájának adójából!

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza