Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Drágul a Ryanair, nem lesz ingyenes WC

Munkatársunktól, 2010. április 08. - csütörtök 11:11
Címkék: utazás, díj
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az utasok idegeit tesztelő változások bevezetésére készül a Ryanair, Európa vezető fapados légicége. Fizetős lesz a WC, drágul a csomag feladása.A legforgalmasabb utazási szezonban, július és augusztus hónapban öt fonttal, húsz fontra emelik az internetes jegyrendelésen lekötött, önállóan szállítandó csomagokért felszámított díjat, és tíz fonttal (bőröndönként negyvenre) a repülőtéren feladottakért felszámított költséget - írja a Napi Gazdaság. Így egy nyaralásra induló négytagú család repülési költségei akár háromszázhúsz fonttal is nőhetnek. A TravelMail utazási portál azt ajánlja a turistáknak, hogy alaposan tájékozódjanak repülés előtt.

A Ryanair szóvivője szerint a lépéssel arra ösztönözik ügyfeleiket, hogy csak a kézipoggyászként engedélyezett - maximum tíz kilogramm súlyú - táskával szálljanak gépre. Így tesz utasaik hetven százaléka, vagyis szerintük a döntés csak kevés turistát érint - szakértők szerint azonban ezek éppen a nyaralni vágyó családok, amelyek nem indulhatnak útnak csupán kézipoggyászokkal.

AFP
Ryanair - spórolnak a WC-vel is

Még provokatívabb választ ad azonban a légitársaság arra a kérdésre, miért akarja háromról egyre csökkenteni a gépein rendelkezésre álló WC-k számát és pénzbedobós működésűvé tenni a százkilencven ember igényeit kiszolgáló mellékhelyiséget. Ezzel arra ösztönöznék az utazókat, hogy a repülőterek illemhelyein intézzék el szükségüket.

Forrás: Napi.hu
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 19.


Van rossz hitelképességi mutatója? Pénzügyi szempontból nem megfelelő? Hitelt adunk a...

Menekülés a UPC-től

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza