Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Indul a balatoni hajózási idény

Munkatársunktól, 2010. április 02. - péntek 18:18
Címkék: utazás, vendéglátás, víz
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A 164. hajózási idényt nyitja meg ezen a hétvégén a Balatoni Hajózási Zrt., amely szombaton indítja első menetrend szerinti és sétahajó járatait.A Siófok-Balatonfüred-Tihany útvonalon, valamint Badacsony és Fonyód között járnak az első menetrend szerinti hajók, Siófokon, Balatonfüreden és Keszthelyen pedig a sétahajók is naponta kifutnak szombattól a vízre - közölte a Csobánc motoros fedélzetén a keszthelyi öbölben tartott sajtótájékoztatón a Balatoni Hajózási Zrt. programmenedzsere, Hajduk Villő.

A múlt évben 572 ezer utast szállítottak a menetrend szerint közlekedő járatokon, a program- és sétahajókra pedig 148 ezren váltottak jegyet. A kompjáratokon 868 ezer utast és csaknem 269 ezer járművet szállítottak tavaly. Jelentősen, több mint harmadával nőtt a szállított kerékpárok száma, a mintegy 34 ezer kétkerekű a biciklis turizmus élénkülését mutatja - fűzte hozzá.

A tavalyihoz képest változatlanok maradnak idén a jegyárak, de az újdonságok között említette, hogy a Tihany és Szántód közötti kompokra törzsutas kártyát bocsátanak ki. Ez gyakorlatilag az eddigi bérlettel azonos, de mostantól nemcsak oda-vissza, hanem egyirányú utakra is érvényes lesz.

mti
Több mint száz éves sétahajó

Egy másik kezdeményezés szerint Keszthelyen együttműködnek a Pelsoline Kft. hajótársasággal, így a tavalyi kísérlet után ebben az évben már az ő kétárbocos vitorlásaikra és motoros jachtjukra is vásárolhatók jegyek. Bódis István, a Pelsoline egyik tulajdonosa azt mondta: egyik vitorlásukat úgy építették, hogy a kerekes székesek segítség nélkül is feljuthatnak a partról a fedélzetre, és a hajón is akadályok nélkül közlekedhetnek.

Forrás: MTI
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza