Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

A Pöttyös hazánk legerősebb márkája

Munkatársunktól, 2010. április 01. - csütörtök 12:22
Címkék: kiadvány, élelmiszer
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A "piros pöttyös" Magyarország legerősebb márkája. A piacjkutatók által készített lista második helyén a Coca-Cola, a harmadikon pedig a Danone áll.A Figyelő hetilap legújabb száma közli az első olyan listát, ami a legerősebb magyarországi márkákat rangsorolja. A lista első helyén egy negyvenéves magyar márka, a Pöttyös Túró Rudi áll. A lista negyedik helyére az RTL Klub került, amelyet a TV2 és a Tesco követ. Az autóiparban a Suzukit, az info- és telekommunikációs ágazatban a Nokia-t, a pénzügyi szektorban pedig az OTP-t találták a legjobb márkának a válaszadók - derül ki a hetilapból.

mti
Pöttyös automaták a Szigeten

A negyvenegy márkát tartalmazó lista reprezentatív, lakossági felmérés adatai alapján állt össze. A piackutatók szerint a mintegy ezer fő véleményét tartalmazó felmérési minta nem, életkor, lakóhely és településnagyság alapján modellezi Magyarország tizenöt-negyvenkilenc éves lakosságát.

A vizsgált márkákat, a gyártó cégek 2009-es médiaköltései alapján válogatták ki a TNS Media Intelligence listáról. A listán szereplő iparági TOP 50-ből összesen huszonöt márkát választottak ki, amelyeket további tizenhat jelentős magyarországi márkával egészítettek ki.

pénzcentrum

A kutatás során elsősorban arra keresték a választ, hogy mekkora az egyes márkák ereje, így a kutatás fő szempontja a márkaközösség, például a márkához való kötődés ereje volt.

Forrás: MTI
 

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Perez, 2017. november 25. - szombat 15:29

szeretnél sürgősen igényelni a kölcsönöket az összes problémád megoldására? ha igen, itt a válasz a problémáidra, mert itt kaptam a saját hitelemet a Stella Rene kölcsönvállalatnál, és a csalások biztonsága és biztonsága miatt rendben van, ezért a {mrsstellareneloanfirm1@gmail.com} alatti e-mailt a ma elérhető gyors és megbízható hitelhez köti. Perez

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza