Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Egyre több a kalandpark

Munkatársunktól, 2010. március 29. - hétfő 11:42
Címkék: vendéglátás, utazás, szolgáltató
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Új divathullám jellemzi a hazai turisztikai fejlesztéseket: az elmúlt években gombamód szaporodtak Magyarországon a gyakorlatilag sportos attrakciókat felvonultató erdei vidámparknak tekinthető kalandparkok; az eddigi példák alapján magán- és állami cégek, valamint önkormányzatok is szívesen vágnak hasonló fejlesztésbe, amelynek megtérülését öt-tíz évre tervezikA legújabbat és egyben az eddigi legnagyobbat, az egymilliárd forintos beruházásból megvalósult Zemplén Kalandparkot nemrég adták át Sátoraljaújhely közelében, az összesen egymilliárd forintos beruházáshoz a város önkormányzata 500 millió forint volt uniós forrást kapott, a többit önerőből biztosította - írta a Világgazdaság.

Tavaly is több kalandpark épült, júliusban nyitotta meg kapuit a Veszprém megyei Kislőd határában a Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark, a több mint 200 millió forintos beruházás a tulajdonosok számításai szerint tíz év alatt térül meg. A lap által megkérdezett parkok mindegyike tavaly a válság ellenére is növelni tudta látogatói számát, és az idén is jó szezonra számítanak.

mti
A sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandpark "hófánkcsúszdája"

A kalandparkok vezetői a lapnak elmondták, hogy vendégeik zöme a saját régiójukból, illetve Budapestről érkezik, de külföldi érdeklődők is gyakran megfordulnak náluk, főként Németországból, Ausztriából, valamint Dániából és Svédországból.

Forrás: MTI
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

hanyasvagy, 2010. április 12. - hétfő 17:25

Minap utaztam.Gyorsvonaton.Szombathelyről Bp.-re.A60.-as évek FEKETE VONATán éreztem magam.Lefutott, beolvasztásra itélt vagonok amiket elfelejtettek kitakarítani,ablakot lemosni,WC egy okádék,de legalább szellőzik az ablakok szélén. Bobáig bírtam. Leszálltam.Ezen a rendezett állomáson ért a következő "nosztalgia". Egy kis "kert" részben igazi kalandpark. Két láncravert kutya.össszetört, összedobál kertibutorok, szanaszét dobált kerék- párok,kb.20 éve nem gondozott cserjék, frissen levágott faágak, de a legszebb egy hatalmas hamuhegy.Kerítés szétro- hadva. No ez az igazi kalandpark! Kis helyen minden.No de volt pozitiv dolog is. 10 percenként közölték a vonatok késését.Biztos valahol elveszitették a menetrendet,mivel itt csak késett vonatok jártak.Két órát nézelődtem,amit láttam azért valaki nagyon szégyelheti magát!!!Hogy lehet hagyni,hogy ennyire lepusztuljon a környezet? Persze nem az Övék! De viszont mindenkié!MÁV ille- tékesek figyelem:Kevés az egy főre jutó levegő az irodákban, különben sem árt egy kis mozgás, még fogyni is lehet tőle! Ingyen fogyás!! Még nem késő,meg lehet gondolni!

Kommentek

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

REMY FINK, 2020. január 09.

[REMY.CREDIT111@gmail.com]

Szüksége van valamilyen hitelre vagy finanszírozásra? ...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza