Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

A Nintendo 3D-s játékkonzolt fejleszt

Munkatársunktól, 2010. március 24. - szerda 12:36
Címkék: műszaki cikk
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Különleges szemüveget nem igénylő, háromdimenziós játékkonzolt fejleszt a Nintendo 3DS néven.Az egyelőre csak Nintendo 3DS névvel ellátott konzolt egy év múlva kezdhetik árulni, az új hordozható szerkezet a Nintendo DS nyomába léphet. Utóbbi sorozatból 2004 óta világszerte több mint 125 millió darabot adtak el - hívta fel a figyelmet keddi közleményében a japán vállalat. A Nintendo 3DS kompatibilis lesz a Nindento DS, illetve a Nintendo DSi konzolokon futó játékokkal. A gyártó további részleteket a június 15-én kezdődő Los Angeles-i E3 videojáték-vásáron fed fel az új fejlesztésről.

AFP
Nintendo DS - minden premiert nagy izgalom kísér

Értesülések szerint a háromdimenziós konzol képernyőátlója 10,2 centiméter lesz, valamivel kisebb a DSi készülékénél. Az új fejlesztésen három dimenzióban mozgatható joystick is helyet kap, egy olyan mechanizmus mellett, amely révén a felhasználók fizikailag is átérezhetik a játék egy-egy elemét.

Az utóbbi idők háromdimenziós mozifilmjei - az Avatar és az Alice Csodaországban - valóságos robbanást idéztek elő az elektronikai piacon. A japán Sony és Panasonic, illetve a dél-koreai Samsung már bejelentette, hogy háromdimenziós audiovizuális eszközök fejlesztésébe és gyártásába fog. Szakértők szerint a technika fejlődése révén hamarosan feleslegessé válik a 3D-s látvány élvezetéhez szükséges szemüveg is.

Forrás: MTI
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

bishop berry smith, 2020. január 21.

Helló Szüksége van pénzügyi kölcsönre, ingatlanbefektetésre, autókölcsönre, adósságkons...

Menekülés a UPC-től

Mr. Dékány Endre, 2020. január 19.


Van rossz hitelképességi mutatója? Pénzügyi szempontból nem megfelelő? Hitelt adunk a...

Menekülés a UPC-től

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza