Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Torkos Főutca: evés-ivás féláron

Munkatársunktól, 2010. március 23. - kedd 08:56
Címkék: vendéglátás, olcsó
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Féláron fogyaszthat, aki március 28-ig betér a "Torkos Főutca Étterem" és a "Torkos Főutca Kávézó" matricákkal ellátott vendéglátóhelyekre, Budapest ötödik kerületében.


A Torkos Főutca program szervezőinek szándéka, hogy felhívják a figyelmet a felújított kerület vendéglátóhelyeire: vasárnapig 11.30 és 13.30 között a belvárosi éttermek jelentős része Torkos Főutca Menüvel várja az érdeklődőket. A programban résztvevő kávézók az egyhetes időszak alatt délután öt és hét között kedvezményes Főutca kávé ajánlattal kínálják a vendégeket.

A programban résztevő éttermek és kávézók címét, elérhetőségét az érdeklődők megtalálhatják a Belváros Új Főutcája projekt honlapján, a www.belvarosujfoutcaja.hu oldalon.

mti
A Jégbüfé is matricás lesz

A kezdeményezés március végi időzítése nem véletlen, a végéhez érkezett ugyanis a Belváros Új Főutcája beruházás. Április elejére elkészül a Kálvin tértől a Szabadság térig tartó 2,7 kilométeres útszakasz, ami a maga 36 ezer négyzetméteres területével Európa egyik legnagyobb közterületi felújításának számít. Aki régen járt például a Kecskeméti utcában, az Egyetem téren, vagy az Október 6. utcában, szinte rá sem ismer majd ezekre a belvárosi negyedekre.


Forrás: MTI

   

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Ivett, 2019. június 23.

https://www.kerekparcity.hu/elektromos-pedelec-kerekpar...

Városi kerékpározás, kerékpárkülsők

Mária Ádám, 2019. június 21.

A nevem Mária Ádám, Magyarországról, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt volna, ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Barcsák Lászlóné, 2019. június 16.

Azt szeretném tudni, hogy lehet egy hirdetett üzletet ellenőrizni hogy valóban nem piramissal ke...

MLM vagy piramisjáték?

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés