Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Penny akciók, csak papíron

Pécsi, 2010. március 22. - hétfő 12:12
Címkék: akció, hirdetés, panasz, szupermarket
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Előfordult, hogy az első akciós nap reggelén azt mondják, tíz körül érkezik az akciós áru. Fél tizenegykor ugyanaz az árufeltöltő már azt mondja, kilenc előtt elfogyott - olvasói levél.Pécsi olvasónk írta a Penny akcióiról:

Ha kilós Karaván van leárazva az újság szerint, akkor csak negyedkilós csomag van a polcon. Ha a hirdetésük szerint "hármat fizet, négyet kap" a negyedkilósból, akkor csak a kilós van kirakva. Meghirdetik, hogy "Egyet fizet, kettőt visz" valamiből (például múlt héten Vanish tisztítószerből) kirakják az árcédulát egy olyan helyre, ahol csak más áru van, de ha a hirdetett áruból a normál helyéről teszek kettőt a kosárba, akkor belehazudják a pofámba, hogy ott van középen a raklapon az akciós dupla csomag, abból kellett volna elvenni.

Előfordult, hogy az első akciós nap reggelén azt mondják, tíz körül érkezik az akciós áru, fél tizenegykor ugyanaz az árufeltöltő már azt mondja, kilenc előtt elfogyott.

AFP
Más idősíkban vannak az akciós áruk

Minden "akciójuk" átverés! Csak a lejárt fogyaszthatóságú élelmiszereket lehet(ne) tényleg olcsóbban megvenni - de ehhez nem vagyok sem elég szegény, sem elég bátor.
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Pupos Zoltánné, 2015. augusztus 17. - hétfő 17:26

Az előző "plüss akcióban" nem tolakodtam, hogy megkapjam a beígért plüssök egyikét, így a végén fel kellett iratkoznom azzal az ígérettel, hogy majd értesítenek, és megkapom. Azóta újabb "vevő-hülyítő" pontgyűjtéssel figurákhoz lehet jutni, de a korábbi hiányokat nem pótolták! Jó lenne, ha azok akik nem jutottak hozzá a korábbi figurákhoz, most ebből az új garnitúrából kaphatnának!! Várom válaszukat! Üdv.: egy rendszeres vásárlójuk!

Kónya Magdi, 2015. március 13. - péntek 05:53

Egyszerűen nem találom,hogy hol lehet reklamálni,mert több mint 1 hónapja nem kapunk újságokat? Nem értem miért hiszen csak az Örs vezér térnél lakom nem tanyán!!!!

Sikos István, 2015. január 27. - kedd 18:39

Tisztelt Penny Market! Rendszeresen előfordul olyan, hogy a meghirdetett termék nem kapható, vagy ha van, akkor is csak az akció kezdetének reggelén az első 5 percben.Az Ajkai Penny-ben szerettem volna vásárolni a meghirdetett h7-es izzókészletből 2 db-ot. Bementem az üzletbe és már csak h4-es izzókészlet volt(ami nem is volt Akciós).Kérdezem az alkalmazottat,és azt válaszolta, hogy csak egy kartonnal kaptak.Kérdem én, miért akcióznak olyan terméket, amiből nem küldenek megfelelő mennyiséget?Hiszen az akció nem 5 percig tart,hanem a Penny-s újság szeint 1 héten keresztül.Így akarják megtartani a vásárlókat?

Sikos István, 2015. január 27. - kedd 18:39

Tisztelt Penny Market! Rendszeresen előfordul olyan, hogy a meghirdetett termék nem kapható, vagy ha van, akkor is csak az akció kezdetének reggelén az első 5 percben.Az Ajkai Penny-ben szerettem volna vásárolni a meghirdetett h7-es izzókészletből 2 db-ot. Bementem az üzletbe és már csak h4-es izzókészlet volt(ami nem is volt Akciós).Kérdezem az alkalmazottat,és azt válaszolta, hogy csak egy kartonnal kaptak.Kérdem én, miért akcióznak olyan terméket, amiből nem küldenek megfelelő mennyiséget?Hiszen az akció nem 5 percig tart,hanem a Penny-s újság szeint 1 héten keresztül.Így akarják megtartani a vásárlókat?

Kiràlynè, 2014. január 21. - kedd 09:52

Jo napot kivànok!A Bajai penny marketben ma törtènt velem: Dylon mosogèp ès misogatogèp tisztitot szerettem volna vàsárolni ugyanis az àr tàblàn hatalmas betükkel ki van irva 679ft/2 db olvasni tudok azt hiszem!!A kasszànàl aztàn közöltèk hogy darabja kerül 679ft-ba!Mikor az eladonak mindtam hogy ez nem stimmel szo szerint lehülyèzett maj azt mondta ha nem tetszik hagyjam ott!!Èn nem hagytam ennyiben mondtam szoljon az üzlet vezetönek... jött is a hölgy!Àrtáblàt ellenörizte ès közölte higy igazam van de mivel a kassza igy viszi az àrat nem tud mit csinàlni...!!Èn meg ott hagytam az egész bagázst!!Kèrdem èn mi ez ha nem a vàsàrlo megtèvesztèse???És megvàlogathatnàk hogy kiket alkalmaznak!!!!

Nagy, 2013. június 28. - péntek 22:11

T.Horváth Gyuláné!Ezt nem csak Győrben mondják a dolgozók,hanem más vidéki városokban is.Úgy vannak vele,hogyha már bemegy a Vásárló úgyis vesz valamit,hiába nem találja azt amiért bement.

Horváth Gyuláné, 2013. június 28. - péntek 18:54

Szeretném megkérdezni, hogy Győrben most nyílt Pennyben miért nem lehet soha az újságban megjelent termékeket megvásárolni? A dolgozók azt mondják sajnos már elfogyott , mert csak pár szemet kaptak !! Akkor miért reklámozzák ??? Vidékről beutaznak az emberek azért Győrbe ,hogy "sajnos elfogyott " mondatott meghallgassák! Azt hiszem nem csak én de mások sem fognak rászokni a Győri Pennyre !!!

Marko Mátyásné, 2012. április 22. - vasárnap 18:14

Április 22-én l0,30-kor már nem volt a pásztói üzletükben túrós derelye. De volt még az akciós árral feltüntetett helyen szilvás. Sajnos 3 db-ot vettem,abban a tudatban, hogy 219.- Ft az ára. Otthon vettem észre, hogy 299 Ft.volt/db. Ez nagyon szomorú üzleti fogás, így megtéveszteni a vásárlókat!

Magyar Lászlóné, 2010. június 24. - csütörtök 20:19

A texco sem különb,minden nap érdeklődöm, a beharangozot reklámáron kapható sajt ügyében, de vagy elfogyott,éppen reggeli nyitásra, vagy csak kamu volt, az egész de jó játék a nyugdijasoknak.

TD, 2010. április 25. - vasárnap 23:21

Folyamatosak a büntetések szinte mindegyik cégnél, de úgy néz ki, mégsem tartja őket vissza.. A Plus-ról csak annyit, hogy anno Dunakeszin az egyik üzletükben folyamatosan problémák voltak, állandó áreltérés, megtévesztő polcrend, az olcsóbb cimkékhez tették a drágább, nagyobb kiszerelésű termékeket, ha pedig jeleztük, áh, biztosan ledőlt a kupac, vagy átcsúszott, az árcimkékkel pedig már nem volt idegrendszere foglalkozni annak a pár, még megmaradt, agyonhajszolt, kihasznált, belefáradt alkalmazottnak. A panaszkönyv pedig szépen el volt dugva,amikor pedig vezetőt kértünk,előkerült egy antiszociális,agresszív ember és minden panaszt hárított,a vásárlók könyvét pedig nem volt hajlandó előadni! Engem úgy rángatott el onnan az egyik rokonom, hogy hagyjam, kár a gőzért, mert a bicskát kinyitották a zsebemben a pofátlanságukkal. A Tesco-ban volt még egy érdekes szitu. Általában van egy kupac az áruházban a selejtes, de még így is drága árukból. Itt találtam egy újnak látszó láncfűrészt, aminek az eredetileg teljesen leragasztott dobozán azt tudatta egy cetlire rávakart szöveg, hogy hiányos és nincs benne a láncvezető. Kinyittattam az egyik alkalmazottal,hogy meg tudjam nézni,mi zörög benne és elég furcsa volt,de benne volt a láncvezető a gép melett. Lánc viszont nem volt. Láncom volt,így megvettem. Hazaérve rögtön összeraktuk, de bekapcsolásra nem reagált. Párom szerint valaki leégette a motort,majd visszavitte,hogy hiányos,ezek ki sem próbálták,csak bedobták a leárazott kupacba,ahonnan én kihorgásztam. Párom figyelmeztetett,tudván,hogy a Tesco-s vevőszolgálat nehezen kezelhető és még azt sem veszik vissza,ami jogos reklamáció,hogy tetessük magunkat hülyének és iskolázatlannak,hamarabb szabadulunk. Mert ha valaki értelmesen, nyugodtan és udvariasan közelít,akkor ugyanilyen stílusban el is küldik.


1 2

Kommentek

Luis Roland, 2018. október 13.

Az én nevem Luis Roland, kedves feleségem és 3 gyerekem van. egy héttel ezelőtt kétségbeesett...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Richard Cosmos, 2018. október 13.

Sürgős hitre van szüksége? Adunk üzleti hiteleket, személyi kölcsönöket, diákhiteleket, au...

Évi egy fogkefe

Mária Ádám, 2018. október 13.

A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hag...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés