Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Menjünk világgá! - utazási kiállítás Miskolcon

Munkatársunktól, 2010. március 19. - péntek 09:44
Címkék: utazás, rendezvény
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Tizenhetedik alkalommal invitálja a kirándulni, utazni vágyókat az a miskolci kiállítás, amelynek mottója és címe is egyben "Menjünk világgá!".A szombatig tartó háromnapos rendezvényre - a tavalyihoz hasonlóan - mintegy tizenötezer érdeklődőt várnak a szervezők. Idén százöt kiállító mutatkozik be, és úgy tűnik, fele-fele arányban szerepel a külföldi és a hazai kínálat. "Mindez nagyon szerencsés, hiszen eddig mindig többségében voltak a külföldi utazási, nyaralási lehetőségek" - fejtette ki Bárdos István, a rendezvény főszervezője.

A belföldi kínálatban Győrtől Veszprémig, Hajdúszoboszlóig felsorolni is nehéz a résztvevőket. Külföld vonatkozásában Tunézián, Cipruson át a szomszédos Szlovákiáig szinte minden és mindenki jelen van: tengerparti pihenések, egzotikus utak között is lehet válogatni - sorolta.

utazasikiallitas.hu
Rengeteg közösségi program
Arról is beszámolt, hogy a tradícióknak megfelelően idén is vannak díszvendégei a rendezvénynek. A külföldi vendég Lengyelország, a két ország közötti különösen jó kapcsolat és a mindig visszatérő látogatóknak köszönhetően. A belföldi meghívott Sátoraljaújhely. A zempléni város azzal érdemelte ki a díszvendég címét, hogy kiemelten és tudatosan fejleszti idegenforgalmát, jó példája ennek a nemrég átadott Zemplén Park.

Bárdos István emlékezetett arra, hogy a belföldi vendég mindig Borsod-Abaúj-Zemplén megyei, hiszen a rendezvény szervezői is lokálpatrióták, előnyben részesítik a térség településeit, idegenforgalmi látványosságait. Megjegyezte: tavaly száztizenkilenc kiállító volt a rendezvényen, a jelenlegi százöt nagyon jó eredmény a mai nehéz gazdasági helyzetben. A válság ugyanis a turizmust is érzékenyen érintette. "Ez a mutató kiváló, hiszen más városokban el is maradtak ezek az események" - fűzte hozzá a főszervező.

Forrás: MTI

    

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Anyuci, 2010. március 19. - péntek 13:33

Hajrá !! Ott a helyünk !! Pénz kérdése az egész és már utazhatunk is. Kár, hogy már szombaton vége a rendezvénynek, mert szerintem sokan szombati és vasárnapi programként kilátogatnának a kiállításra.

Eleonóra, 2010. március 19. - péntek 11:30

Jajj, de jó! Nem is tudtam, hogy létezik ez a rendezvény! El fogunk menni a családdal!

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza