Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Gyermekkórházért szól a rock

Munkatársunktól, 2010. március 18. - csütörtök 11:38
Címkék: rendezvény, egészség, vendéglátás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A március 19-i, Pecsában rendezett koncert teljes bevételét a nemrégiben kirabolt Heim Pál Gyermekkórház kapja."Február 28-án éjjel a Heim Pál Gyermekkórház műszaki-technikai épületébe ismeretlenek törtek be, és sok műszaki-technikai és informatikai eszközt elloptak. Az anyagi kár igen jelentős, a rendőrségi nyomozás egész nap tartott. A részletes kárfelmérést követően tudunk nyilatkozni ennek nagyságáról, de mivel minden irodát feltörtek az ellopott értékeken felül az épületben keletkezett kár is igen jelentős, feltehetően több millió forint nagyságrendű. A kórház dolgozói mélységesen elítélik azokat a személyeket, akik egy amúgy is nehéz anyagi helyzetben lévő gyermekkórháznak jelentős kárt okoznak és ezzel a beteg gyermekek ellátását veszélyeztetik" - mondta Prof. Dr. Harmat György főigazgató főorvos. 

Így érzett Szilver Tibor is, aki latba vette lehetőségeit, ismeretségi körét, és barátjával Berszán Andrással meg sem állt a megvalósításig. Mivel Tibor jó ideje a Petőfi Csarnokban dolgozik, a lehetőségei adottak voltak. Így jött létre a "Zenészek a Heim Pál kórházért" program, és ennek keretében, Budapesten, a Petőfi Csarnokban, március 19-én este 18 órától több rockzenekar fogja szórakoztatni az adakozni és bulizni vágyó közönséget.

A nyolcszáz forintos belépő mellé egy urnát helyeznek el, ahova tetszés szerinti összeget lehet bedobni a kórház javára.

mti
Egy korábbi egészségügyi fejlesztés a kórházban
Nem akartuk, hogy a magas jegyár tartsa vissza azokat, akik tenni szeretnének az ügyért - mondta Szilver Tibor. "Természetesen örömmel vesszük, ha az urna is megtelik. Igyekeztünk e rövid idő alatt színes programot összeállítani, a rock és metál műfajának színes palettáját sikerült felvonultatnunk. Ezúton köszönöm a zenészek, zenekarok, a Petőfi Csarnok vezetőségének és mindenkinek a segítséget, akik azonnal igent mondtak a kérésünkre. Természetesen a teljes bevételt a kórház kapja, akik nagyon örültek a lehetőségnek. Mindenkit szeretettel várunk, akit szintén megbotránkoztatott ez az aljas történet."


Fellépők sorrend nélkül:
Dirty Dance
Them Apples
Ashley Noise
Millennium Hippies
Room of the Mad Robots
Blitzkrieg
Dead The Down

Forrás: heimpalkorhaz.hu

   

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Laszlo, 2020. február 20.

Vasaroltam egy autot amit annak rendje es modja szerint elvittem eredetvizsgara es megbukott. A buka...

Valami nem stimmel a megvett autóval

Laszlo, 2020. február 20.

Vasaroltam egy autot amit annak rendje es modja szerint elvittem eredetvizsgara es megbukott. A buka...

Valami nem stimmel a megvett autóval

Mr. Dékány Endre, 2020. február 19.

Szüksége van sürgős kölcsönre pénzügyi problémájának megoldásához, valamint vállalkoz...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza