Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Ipari méretű szeszfőzdét leltek a vámosok

Munkatársunktól, 2010. március 10. - szerda 13:22
Címkék: vpop, ellenőrzés, csalás, eljárás, alkohol
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Először a rendőrök találtak ezer liter tiszta szeszt egy teherautóban. A pénzügyőrök forró nyomon jutottak el a szeszgyárba.


Tisztázatlan tiszta szesz

A rendőrség munkatársai közúti ellenőrzés során a 4. számú főúton, Nyíregyháza térségében megállítottak egy kiskőrösi lakos által vezetett teherautót, amelyben ezer liter tiszta szeszt szállítottak. A tiszta szesz szállítmány eredete tisztázatlan volt, ezért a rendőrhatóság megkereste a pénzügyőröket.


A pálinkafőzők góliátja

A Vám- és Pénzügyőrség munkatársai az értesítés alapján váratlan ellenőrzést tartottak a kiskőrösi ingatlanon. Az ellenőrző pénzügyőrök az udvaron egy közel hatvan négyzetméteres épületre lettek figyelmesek, amelynek egész területén egy eddig soha nem látott, ipari méretű komplett, magas fokú alkoholtermék előállítására alkalmas tornyos tiltott pálinkafőző berendezésre bukkantak. 

vpop
Üzemlátogatás

Találtak még összesen huszonnyolc liter tiszta szeszt, de az épületben a termék szállításához szükséges eszközök, berendezések, tartályok is voltak.

vpop
Leleményes megoldások

Az eljárás során közreműködő személy a berendezés, valamint a jövedéki termék származását igazolni nem tudta. A vámhatóság az illegális üzem berendezéseit lefoglalta és az ügyben visszaélés jövedékkel bűncselekmény elkövetése miatt eljárást indított.

vpop
Nagyban termeltek

vpop
TrófeaForrás: VPOP
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

én, 2010. március 12. - péntek 22:30

Szia Steffy! Persze! Van már belőle néhány. Úgy, mint Törökországban, vagy Olaszországban szokás, a felcsúti király fejéhez vágom őket! Szép nagy-nagy szegfüvel kipingálva! :-)

steffy, 2010. március 11. - csütörtök 14:00

Sziasztok, "Deo" és "Én"! Hajtotok a szép piros bögrékre?

szotyfater, 2010. március 11. - csütörtök 11:09

HIÁBA NO,PIÁL A FÖLD....

power1981, 2010. március 11. - csütörtök 10:29

Nagy cucc,1ooo-ből-1fogás,csak a nagy fejeseket soha nem kapják el,1-2 milla,és bocs hogy kerestük,ez a való világ!!Nyiregyháza,power1981,

én, 2010. március 11. - csütörtök 09:43

Szia Deo! Ha lóra kerül vitéz felcsúti orsós győzi... Akkor nem pálesz fog folyni az országban, hanem kolbászból lesz a kerítés. :-) (Bár véleményem szerint, csak annak a néhány kiválasztottnak, aki a kondér körül lesz!) A többi meg demokratikusan megválaszthatja a KIRÁLY-t! és utána nyugodtan jobb létre szenderülhet! :-(

Jan, 2010. március 11. - csütörtök 09:01

Pálinka ügyben is megosztott az ország.Ausztriában mindenki főzhet kb:20 litert saját felhasználásra. Nálunk is meglehetne találni a törvényes kereteket.Pl: csak hivatalosan engedélyezett, eszközben lehetne előállítani, saját célra.Aki árusítja, literenként Kb: 1 millió büntetés, ha nincs pénze vagy leüli. Mindenre van megoldás. Nem mindjárt erőből kellene tüzelni.Az egy előttem hozzászólónak. Bár nekem sem kedvencem Dr Orbán Viktor , de kitudja miből főzik a boltban kapható szeszeket. Ha én főzöm magamnak, biztos ,hogy az gyümölcsből készül. Mielőtt hozzászólunk valamihez ,nem ártana tájékozódni, hogy csinálják ezt a szomszédos országokba .

zoz, 2010. március 11. - csütörtök 08:56

jó pár éve főzök pálinkát (legálisan), és én mondom ez egy profin összerakott szerkezet! Nem is akármilyen anyagokból!

atesz, 2010. március 11. - csütörtök 08:53

Mit akartok, látszólag megfelel a HACCP-nek. Valószínű mégis elbontás lesz a sorsa. Pedig ha legalizálnák akár még termelhetne is, de nálunk az a szokás, hogy mindent le kell rombolni, megsemmisíteni. Pedig lehetne ésszel is.

Atom, 2010. március 11. - csütörtök 08:51

Remélem, nem pénzbüntetés lesz, hanem jól leültetik az üzemeltetőket!!!

Deo, 2010. március 11. - csütörtök 08:34

Ha lóra kerül vitéz felcsúti orsós győzi, akkor prototípus lesz ez a berendezés. Mindenki ilyet csinálhat otthon legálisan. De a szoci érában kell a büntetésből származó bevétel a 386 léhűtőnek,a csatlósoknak, a Hagyóknak a Várhelyi Attiláknak, a Tálya utcai és a felcsúti építkezéshez


1 2 3

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 19.


Van rossz hitelképességi mutatója? Pénzügyi szempontból nem megfelelő? Hitelt adunk a...

Menekülés a UPC-től

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza