Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Százötven milliós parfümkészletet fogtak a vámosok

Munkatársunktól, 2010. március 09. - kedd 13:44
Címkék: vpop, ellenőrzés, csalás, eljárás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Százötvenmillió forintot ér az a parfümkészlet, amelyet vámosok foglaltak le egy kozmetikai cég feljelentése után Miskolcon.Ritó Zsolt, a Vám- és Pénzügyőrség Észak-magyarországi Regionális Parancsnokságának parancsnokhelyettese keddi miskolci sajtótájékoztatóján elmondta, hogy áru hamis megjelölésének bűntette miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen. Egy kozmetikai cég munkatársai ugyanis az utóbbi időben több alkalommal, több helyen találtak olyan parfümöt kisboltokban, amelyet nem a társaság hozott forgalomba - számolt be az ügyről Ritó Zsolt. A társaság - mivel ennek a terméknek a kizárólagos forgalmazója - feljelentést tett ismeretlen tettes ellen.

A pénzügyőrök ezután Miskolc nyolc pontján, úgynevezett száz forintos boltokban tartottak házkutatást, és csaknem ezer, a kozmetikai társaság által forgalmazott parfümöt foglaltak le. A termékek egy szadai cég telephelyéről származnak.

MTI
Egy mindennapos vámos razzia

A parancsnokhelyettes elmondta: a cég telephelyén tizenhárom raklapnyi, csaknem 19 ezer parfümöt találtak, a terméket a társaság egy veszprémi cégtől szerezte be. Az időközben felszámolásra jutó veszprémiek parfümje eredeti volt ugyan, de a védjegyoltalom miatt csak az anyacég forgalmazhatta volna. A mintegy 150 millió forint értékű árut a vámosok lefoglalták.


Két és félmilliós cigarettafogás Nyírbátornál

Több mint négyezer doboz csempészett cigarettát találtak a rendőrök egy osztrák-szerb férfi autójában vasárnap Nyírbátornál - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn. A rendőrök a település belterületén, mélységi ellenőrzés keretében állították meg az osztrák rendszámú személygépkocsit, amelyben 4130 doboz ukrán zárjegyes dohányárut találtak - mondta Fülöp Gergely. Az elfogott kettős állampolgárt, a két és félmillió forint értékben lefoglalt cigarettával együtt, a rendőrség átadta a Vám- és Pénzügyőrségnek.

Forrás: MTI
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Á. Balázs, 2020. január 22.

Üdv! Nekünk a Baliner Bt.-ről van nagyon rossz véleményünk. Nem teljesítették határidőre a...

Ablakcsere buktatókkal

Mr. George Anderson, 2020. január 22.

Üzleti kölcsönt keres? Személyi kölcsönök, lakáscélú kölcsönök, autó kölcsönök, di...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

bishop berry smith, 2020. január 21.

Helló Szüksége van pénzügyi kölcsönre, ingatlanbefektetésre, autókölcsönre, adósságkons...

Menekülés a UPC-től

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza