Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Közép-Dunántúlon razziázik a zöldkommandó

Munkatársunktól, 2010. március 08. - hétfő 14:53
Címkék: hulladék, ellenőrzés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az építési - és bontási hulladékok illegális kezelésének felderítése és visszaszorítása a cél.Csehóné Szilasi Rita, a Közép-dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség  igazgatója hétfőn Székesfehérváron, sajtótájékoztatón elmondta: a zöldkommandó ezúttal azért ezen a területen vizsgálódik, mert megnőtt mind az illegális hulladéklerakások, mind az azzal kapcsolatos bejelentések száma a felügyelőség illetékességi területén.

A célellenőrzésbe bevonják a társszervezeteket, valamint az adott települések jegyzőit is. A felügyelőség illetékességi körébe tartozó Fejér, Tolna és Veszprém megyéből évente harminc-ötven bejelentés érkezik illegális bontási- és építési hulladék lerakásáról, illetve kezeléséről.

MTI
Egy korábbi akció

Mivel a legtöbb bejelentés az utóbbi időben Tolna és Veszprém megyéből érkezett a felügyelőségre, a zöldkommandó ezúttal főként ebben a két megyében igyekszik felderíteni ezt az illegális tevékenységet. A hulladéklerakás főként a bányagödröknél, valamint az egyenetlen felszínű külterületi ingatlanoknál gyakori.

Magát a helyszíni ellenőrzést a hónap közepére fejezik be, s azt követően, március végéig készülnek el a tapasztalatok értékelésével, s ha szükséges, az eljárás megindításával - közölte Csehóné Szilasi Rita.

Észak-Magyarországon is razziáznak a környezetvédelmisek

Az Észak-magyarországi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség március 8-tól március 31-ig kiemelten ellenőrzi az építési és bontási hulladékok engedély nélküli elhelyezését, ezért akciósorozatot indított a régió három megyéjében - tájékoztatott Godáné Csutorka Andrea a felügyelőség kommunikációs és jogi vezetője. A Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyék alkotta észak-magyarországi régióban hétfőn megkezdett akció része az országos ellenőrzés-sorozatnak.

Forrás: MTI
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Matus László, 2011. június 25. - szombat 08:11

Igen?! És az téged miért zavar?

koko, 2011. június 24. - péntek 19:31

2534 Tát-Depó 23 mas szám alat ház hoz toldotak ×egy szobát és egy furdő sszoba meg egy elő sszobát meg egy spájzt hátra meg egy beton istálot amikre terv rajz nem létezik és épitési engedéj sincs rola

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza