Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hol pihenjünk a hosszú hétvégén?

Fogyasztók, 2010. március 06. - szombat 20:33
Címkék: utazás, vendéglátás, olcsó, akció
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Ellátogattunk az Utazás kiállításra, hogy feltérképezzük, milyen pihenési lehetőségeket kínálnak a március 15-ei hosszú hétvégére!Az elsősorban belföldi kiállítók az idei Utazás kiállításon is egymással versengve kínálják március 15-ei, húsvéti- és pünkösdi akciós csomagjaikat az előszezonra. Mivel a március eddig hidegre sikeredett és az időjárási előrejelzések sem kecsegtetnek gyors enyhüléssel, inkább a "melegedős" wellness ajánlatok között néztünk szét.

Mivel fő keresési szempontunk az olcsóság volt, a hotelek esetén nem merészkedtünk három-négy csillag fölé, hiszen egy ötcsillagos szálloda esetén a kétéjszakás ajánlatok sem úszhatók meg százezer forint alatt.

Fogyasztók
Sokan készültek akciókkal

Az ajánlatok két főre szólnak és természetesen magukban foglalják a félpanziós ellátást (napi két étkezés) valamint a wellness szolgáltatások használatát. Az idegenforgalmi adó külön fizetendő (fejenként egy éjszakára háromszáz-négyszáz forint körül van).

Hosszú wellness hétvégék, március idusára

A sárvári Wolf Panzió három napra (két éjszakára) 29.600 forintért kínálja akciós csomagját, a hároméjszakás verzió 44.100 forint. Ha inkább a Wolf Hotelben szállnánk meg, ugyanezek az ajánlatok hatezer-kilencezer forinttal drágábbak. A gyógyfürdő háromszáz méterre van a szálláshelytől, a belépő ára benne van a fenti árban..

Ha a Hotel Eger ajánlatait választjuk,helyben fürödhetünk, viszont mélyebbre kell a pénztárcánkba nyúlni. Bár itt is egy háromcsillagos szállodáról van szó, az ünnepi csomag két éjszakára 61.400 forintnál, három éjszakára 78.600 forintnál kezdődik. Ha a keszthelyi (szintén háromcsillagos) Hotel Ovitot választjuk, csak 69.800 forintot kell fizetnünk, amihez jár egy üdvözlőital, egy masszázs, és kerékpár. A négycsillagos soproni Hotel Lővér ajánlata nemcsak wellness szolgáltatásokat, de közösségi programokat is tartalmaz (íjászat, szalonzenés teadélután, borkóstoló). Három éjszakás akcióik árai 69.900 és 84.900 forint között alakulnak.

Találtunk last minute ajánlatot is. A háromcsillagos Thermal Hotel Victoria Hajdúszoboszlón két éjszakára 27.996 forintért, három éjszakára 41.994 forintért kínálja csomagját. Erdélyben is kifoghatunk olcsó lehetőségeket. A Danubius Health Spa Resort Szováta (négycsillagos) hároméjszakás hétvégéje 55.800 forintba kerül. A közeli kétcsillagos Hotel Fagetben csupán 33.800 forintot kell fizetnünk három éjszakáért. A csomag tartalmazza a Danubius Health Spa Resort Szováta wellness szolgáltatásait is, tehát kis gyaloglással ismét sokat spórolhatunk.

A legtöbb szálláshely elfogad üdülési csekket és külön ajánlatokkal, kedvezményekkel készül arra az esetre, ha gyermekünket is magunkkal hoznánk. Érdemes sietni a foglalásokkal, számos megkérdezett kiállító már telt házat jelentett a hosszú hétvégére.

Fotók az Utazás kiállításról!
  
   

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

jozefusz, 2010. március 09. - kedd 08:08

Teadélután ide, borkóstoló oda, én biztos nem adnék ki 70rugót három éjszakáért.... Ennyiből már bejárhatom fél Európát. ;-)

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza