Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Harmincmilliós cigiszállítmányt fogtak a vámosok

Munkatársunktól, 2010. március 05. - péntek 12:33
Címkék: vpop, ellenőrzés, csalás, eljárás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Tizenhárom csempészt fogtak el harmincmillió forint értékű cigarettaszállítmánnyal a határrendészek Magosliget térségében.Az ukrán határ közelében lévő település külterületén csütörtök este észlelte egy nagyobb csoport mozgását a Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség mobil hőkamerájának kezelője - mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A százados tájékoztatása szerint a helyszínre irányított járőrök körülzárták a területet, és megkezdték a környék átfésülését, miután a keresett személyek elrejtőztek az erdőben. A határrendészek a gépkocsijukra szerelt hőkamerával, éjjel is látó készülékkel, valamint két nyomkövető kutyával végül összesen kilenc ukrán állampolgárságú személyt fogtak el. Megtaláltak negyvenhárom mesterkarton, 21.500 doboz csempészett cigarettát is.

vpop
Az egyik legnépszerűbb csempészáru

Hajnalban egy világítás nélkül, az út mellett álló kisbuszt is ellenőriztek, s abból 46.500 doboz cigaretta került elő. A járműből megpróbált elfutni két személy, egy magyar és egy ukrán férfi, akiket elfogtak. Nem sokkal később a határrendészek feltartóztattak egy autót, amely valószínűleg az úgynevezett felvezető kocsi volt - így jelzik egymásnak a csempészek, ha rendőrök ellenőriznek az úton -, s abban két magyar férfi utazott.

A szóvivő hozzátette: a rendőrség az elfogott csempészeket - a lefoglalt cigarettával együtt - átadta a Vám- és Pénzügyőrségnek, amely a büntetőeljárást lefolytatja majd.

Forrás: MTI
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

REMY FINK, 2020. január 09.

[REMY.CREDIT111@gmail.com]

Szüksége van valamilyen hitelre vagy finanszírozásra? ...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza