Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hamis cipők tömkelege Rajkánál

Munkatársunktól, 2010. március 01. - hétfő 10:29
Címkék: vpop, ellenőrzés, csalás, eljárás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Tízezer pár, vélhetően hamis márkajelzésű cipőt találtak a rajkai átkelőnél a hétvégén - adta hírül a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP).Kínai cipő hamburgi átszállással

A Vám- és Pénzügyőrség Központi Járőrszolgálat Parancsnokságának munkatársai a hétvégén, a rajkai határátkelőhely belépő forgalmában ellenőriztek egy magyar honosságú kamiont. A Hamburgból érkező tehergépjármű a fuvarokmány szerint cipőt, papucsokat szállított egy budapesti címre. A tételes vizsgálat során azonban a rakományból összesen közel tízezer pár Converse, DC Shouse márkájú cipőt találtak a pénzügyőrök. A Kínából származó lábbelik a szakértői vélemény szerint hamisítványok.

A Vám- és Pénzügyőrség a közel hatvanmillió forint értékű hamisítványt lefoglalta és áru hamis megjelölése bűncselekmény megsértése miatt eljárást indított ismeretlen tettes ellen.


Pótszilveszter petárdával és cigarettával

A vámosok pénteken egy budapesti raktárhelyiség ellenőrzése során magyar adójegy nélküli cigarettát, valamint petárdát és tűzijátékot találtak. A raktár tetőteréhez vezető lépcsőnél a pénzügyőrök érkezésekor éppen az adózatlan dohányterméket rakodták.

vpop
Éppen ment a rakodás

A közel 3,5 millió forint összértékű, háromszáz darab pirotechnikai terméket és a több mint ötszáz karton különféle márkájú cigarettát a Vám- és Pénzügyőrség lefoglalta és polgári felhasználású robbanóanyagokkal és pirotechnikai termékekkel kapcsolatos szabálysértés, illetve jövedéki orgazdaság bűncselekmény elkövetése miatt eljárást indított egy román állampolgár ellen.

Forrás: VPOP/MTI
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 19.


Van rossz hitelképességi mutatója? Pénzügyi szempontból nem megfelelő? Hitelt adunk a...

Menekülés a UPC-től

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza