Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hányszor romolhat el egy Indesit mosógép?

Eryka, 2010. február 24. - szerda 14:37
Címkék: jótállás, szavatosság, garancia, műszaki cikk, szerelő, panasz
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

2007-ben vettünk Indesit mosógépet. 2008 októberében iszonyú égett szag közepette a vezérlési gombok elkezdtek össze-vissza világítani. Azóta többször javíttattuk, most megint rossz.2007-ben vettünk Indesit mosógépet. 2008 októberében iszonyú égett szag közepette a vezérlési gombok elkezdtek össze-vissza világítani.Telefonon bejelentettem, azt mondták a szerviz majd jelentkezik telefonon időpontot egyeztetni. Három nap után ez meg is történt, az időpont egyeztetése abból állt, hogy csak szerdán járnak a szerelők ezen a környéken kilenctől tizenöt óráig, nincs apelláta. Ez az időpont és kész. Jó, egy nap szabadság.

Szerelő jött, volt nála alkatrész (jó pont). Felajánlotta, hogy kössek extra garanciát 9900 forintért, hátha lesz probléma még a géppel (mintha előre tudta volna, hogy lesz). Belementem. Idén januárban szintén égett szag, vezérlésnek kámpec. Telefonáltam, ők vissza, időpont-egyeztetés, ugyanaz mint múltkor, egy nap szabi.Szerelő jött, alkatrész nincs, meg kell rendelni Olaszországból, kb. két hét. Másfél hét múlva jelentkeztek, megjött az alkatrész. Időpont-egyeztetés, egy nap szabi.

Szerelés megtörtént,de a szerelő megjegyezte, hogy szerinte a konnektorral van baj, meg kéne nézetni. Megnézettük, konnektor oké.

Három hétig működött a mosógép, újabb égett szag, vezérlés leállt, a víz azóta a mosógépben. Hétfőn betelefonáltam, meg mertem kérdezni, nem a csere lenne-e a következő lépés, mire közölte hölgy extra garanciánál nincs csere (nincs benne a szerződésbe). Szerviztől jelentkeztek egy hét múlva ki is jönnek megnézni!!! Időpontot próbáltam egyezkedni a hölggyel, mivel nemrég volt javítás, hátha előre vesznek, nem, nem, nem!!! Semmi jóindulat, együttérzés. A szennyes ruhákat anyámhoz hordjuk át, autóval, busszal, metróval, majd vissza. Remélem neked nem lesz ilyenben részed. Tehát nekem csak kifejezetten rossz tapasztalataim vannak és unom ezt a tortúrát. Jelenleg itt tartok, írom a fejleményeket.

Előzmény: Óvatosan az Indesittel!

Kapcsolódó cikk: A mosógépek korán halnak
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

László Ferencné, 2014. július 21. - hétfő 10:01

Nyolc éve vettem a mosógépet, azóta ajtót kellett cserélni, mert elrohadt. Ugyanígy az oldala is, mert felültöltős. Most viszont az összes jelzőfény villog, és nem csinál semmit. Mivel egyedül élő kisnyugdíjas vagyok szeretnék tanácsot kérni mi lehet a baj. Érdemes e megjavítani, mert ha szerelőt hívok és nem érdemes javítani, akkor a kiszállás is már ötezer Ft-nál kezdődik. Ez nekem sok pénz.

Csilla, 2014. június 09. - hétfő 05:31

nálunk ugyanez, garancia 2 éve alatt 4x romlott el... 3 hétig vártuk az alkatrészt... (mosható)pelenkás kicsi gyerekkel... nem egy olcsó modellt vettünk: mosó-száritó csoda masina lett volna... SOHA TÖBBET INDESIT!!!

Pápay Tibor, 2013. október 06. - vasárnap 13:51

Sajnos, én is indesit mosógépet vettem.Már első nap cserélni kellett, mert a vezérlés rossz volt. Mosószertárolót nem lehet tisztítani,nem adagol rendesen,az ajtaja teljesen el van rohadva.Ügyfélszolgálat javaslata, tartsuk száraz helyen, óvjuk a víztől. Senkinek nem ajánlom, hogy ilyen mosógépet vegyen !

Fekete Ferenc, 2013. július 23. - kedd 12:00

Nekünk is Indesitünk van, 2007 augusztusában vásároltuk (wp100). három éve ki lett cserélve az alaplapja egy külső sérülés miatt (rácsöpögött valami trutyi és megette a nyákot) wp101-esre, s azóta semmi baja.

erdős péter, 2013. július 23. - kedd 11:24

Helló olvasom hogy sok baj van e tipussal aki kidobná de még az ajtaja nem rohad jelentkezzen köszi EP

erdős péter, 2013. július 23. - kedd 11:21

Kb 10 éve vettünk egy felültöltős Indesit WITL 86-os mosógépet. azóta hibátlanul múködik, csak állítólagos "tipus hiba" rohad az ajtaja .

zsuska, 2012. november 23. - péntek 20:16

2010 május végén vettem egy Indesit IWC6105 típusú elöltöltős mosógépet. Két évig hibátlanul működött. Majd mosás közben mindig megállt és villogott az összes jelzőfény. Hívtam szerelőt. Semmit sem csinált csak nyomkodta a gombokat, de elkért 8000 ft-ot, mert végül leengedte a vizet a gép. Majd két hétig megint minden rendben, aztán újra ugyanaz a hiba. Hívtam másik szerelőt (de előtte ugyanazt eljátszottam mit az első szereleő (nyomkodtam a gombokat össze vissza de nem történt semmi.) Mikor a második szerelő kijött nála szintén elindult a gép. Ez újabb 2000 ft-ba került. Majd két nap múlva újra megállt. Szétszedtem a szivattyút és kitisztítottam. Másfél hónapig működött. Most megint megállt mosás közben. Veszek egy új szivattyú, kicserélem de ha még egyszer megáll úgy b**szom ki az egész gépet hogy a gyárig repül vissza! ;-))

Gyöngyi, 2012. október 07. - vasárnap 14:32

A mi kis indesitünk a garancia alatt 5-ször romlott el. Az elektronikán és a külső burkon kívül mindent kicseréltek(ez nem vicc): mosószeradagolót dobot a teljes motorokkal, a felfüggesztést mindent. Na most új gépem van. Letelt a 2 év. Mosógép mint a traktor és hol ez a baj, hol az. A szavatosságot kívántam érvényesíteni. Eljárás menete: Győrből felviszem a laborba a gépet, 20 ezer Ft-ért bevizsgálnak és eldöntik, hogy hibás szériát fogtam ki.Osztottam és szoroztam, egy jó szerelő az ékszíjat fogó tárcsát felragasztotta és majd ha hoffmann rózsi gazdaggá tesz veszek egy másikat, mert az olcsóbb lesz. Ja a mosógép ára 1 havi fizetésem volt Soha többé indesit.

Zsolt, 2012. május 23. - szerda 17:13

Meglep, hogy mennyi panaszt írtatok ... Én is most szedtem darabokra az 5 éves masinát, egy hiba és a "válság" miatt. Ha valakinek feleslegessé vált volna egy "használhatatlan" Indesit witl 105 típusú gépezete, SÜRGŐSEN elkérném. A háza, fedele kompletten kell nekem. Horribilis összeget kérnek minden darabjáért. Elszállítani sem tudom egyben, de mindent megoldok. Esetleg, ha a otthon bonthatom, úgy is jó. XVI. kerület előnyösebb. Ha itt kapok választ, áttérünk privátba. Köszönettel: Zsolt

Krisztina, 2012. március 19. - hétfő 12:35

A garanciánk sajna idő közben lejárt, a javítgatások alatt- azért túl sokat nem mernek rá adni! Jelenleg a helyzet a következő: Egyik nap éppen reggeliztünk, a mosógép a főkapcsolóval ki volt kapcsolva.Mi történt? Egyszer csak magától bekapcsolt és elkezdett mosni!! Pár perc után,úgy, hogy a mosóvíz még benne volt, elkezdett szárítani is!! Na akkor dobtuk ki a teraszra, és vettünk egy LG.t remélem ezzel jobban járunk!Soha többé nem akarok látni indeSITT terméket!!! ( a mosogatógépünk is az volt, állandóan orrán száján folyt- már kukában van!!!


1 2 3 4

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza