Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Korai DVD-premier miatt bojkottálják Tim Burton filmjét

Munkatársunktól, 2010. február 23. - kedd 12:19
Címkék: vendéglátás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az Alice Csodaországban című film idő előtti DVD-megjelenése miatt Európa legnagyobb mozihálózatai bojkottálják Tim Burton legújabb alkotását.Az amerikai rendező 3D-s filmjének vetítésére Nagy-Britannia, Írország és Olaszország Odeon-, illetve UCI-hálózata is nemet mondott.

A moziláncokat az dühítette fel, hogy a Disney Stúdió nem tizenhét, hanem már tizenhárom héttel a mozipremier után meg akarja jelentetni a filmet DVD-n. A Disney abból indul ki, hogy a bemutató után három hónappal még nagy figyelem hárul a színészekre, ez pedig növelheti a DVD-eladásokat. A filmszínházak azonban ellenzik a stúdió elképzelését.

afp
Johnny Depp és Tim Burton beszélnek a filmről

Mindezek ellenére Németország, Ausztria, Portugália és Spanyolország Odeon- és UCI-hálózatában vetíteni fogják a Johnny Depp, Helena Bonham Carter és Anne Hathaway főszereplésével készült filmet. A hálózatok tájékoztatása szerint a felsorolt országokban a Disney betartja a DVD-megjelenés szokásos időrendjét.

Az Alice Csodaországban bemutatóját márciusban egy időben tartották volna Németországban, Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban. A film a várakozások szerint az év egyik szenzációja lehet. A botrány azonban árthat az alkotásnak, tekintettel arra, hogy az Odeon csak Nagy-Britanniában száz mozit üzemeltet.

AFP
Mia Wasikowska, azaz Alice

A csütörtöki premiert épp egy londoni Odeon-moziba tervezték, a bojkott mindazonáltal várhatóan nem érinti a bemutatót, amelyre Károly walesi herceg és felesége is hivatalos. Magyarországon március 4-től vetítik a mozik Tim Burton új filmjét.

Forrás: MTI
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

Laszlo, 2020. február 20.

Vasaroltam egy autot amit annak rendje es modja szerint elvittem eredetvizsgara es megbukott. A buka...

Valami nem stimmel a megvett autóval

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza