Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Csempészáru az autópályán

Munkatársunktól, 2010. február 22. - hétfő 13:09
Címkék: vpop, ellenőrzés, csalás, eljárás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Egy török kamionban mintegy ötmillió forint értékben hamis márkajelzésű ruházati termékeket, egy olasz rendszámú kisteherautóban pedig több mint tízmillió forintot érő cigarettaszállítmányt találtak a pénzügyőrök a napokban az M1-es autópályán - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Közép-Dunántúli Regionális Parancsnoksága.Egy török kamion ruházati termékekből álló rakományának pénteki átvizsgálása során a pénzügyőrök mintegy ötmillió forint értékben találtak hamis márkajelzésű termékeket - mondta a regionális parancsnok bűnügyi helyettese.

Rozs Viktor pénzügyőr őrnagy közölte: a főként farmerokból álló termékeket áru hamis megjelölése bűncselekmény miatt a Vám- és Pénzügyőrség Közép-dunántúli Regionális Nyomozó Hivatala lefoglalta.

mti
Torlódás az autópályán

A vám- és pénzügyőrség járőrei múlt szombaton egy olasz rendszámú kisteherautó rakterének vizsgálata során észrevették, hogy a vezetőfülke mögötti részen egy válaszfal található. A válaszfal megbontását követően a rejtekhelyen nagy mennyiségű, ukrán zárjeggyel ellátott cigaretta vált láthatóvá.

Rozs Viktor elmondta: a tételes vizsgálatok során mintegy ezerhatszáz karton cigaretta került elő. A több mint tízmillió forint értékű cigarettát lefoglalták, a gépkocsi vezetőjét pedig őrizetbe vették, ellene jövedéki orgazdaság bűntette miatt büntetőeljárást indítottak.

Afrikai madarakat próbáltak átcsempészni a szerb-magyar határon

Több ketrecben csaknem négyszáz élő afrikai madarat próbáltak Magyarországra csempészni Bácsalmás közelében - közölte a rendőrség hétfőn. Az előző nap történt eset során a ketreceket szállító két ember a járőr intézkedése elől szerb területre menekült - mondta Nyíkos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A 385 madarat a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóságának munkatársai a Szegedi Vadasparkba szállították. Ott állapították meg, hogy afrikai madárfajokról van szó, egyed- és fajszámukat az ornitológiai vizsgálat alapján határozzák meg - mondta a főhadnagy. A sajtószóvivő hozzátette, hogy a rendőrség az előzetes szakértői vélemény alapján tesz majd feljelentést az illetékes szerveknél.

Forrás: MTI
   

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Á. Balázs, 2020. január 22.

Üdv! Nekünk a Baliner Bt.-ről van nagyon rossz véleményünk. Nem teljesítették határidőre a...

Ablakcsere buktatókkal

Mr. George Anderson, 2020. január 22.

Üzleti kölcsönt keres? Személyi kölcsönök, lakáscélú kölcsönök, autó kölcsönök, di...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

bishop berry smith, 2020. január 21.

Helló Szüksége van pénzügyi kölcsönre, ingatlanbefektetésre, autókölcsönre, adósságkons...

Menekülés a UPC-től

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza