Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Lelki terror a termékbemutatón

Éva, 2010. február 15. - hétfő 15:16
Címkék: panasz, reklamáció
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az előadó előre akart hívni, s mivel én nem mentem előre, mindenki füle hallatára megszégyenített, majd az előadás folyamán több esetben gúnyolódott velem (minden ok nélkül) rám terelve a figyelmet, kigúnyolt, kinevetett.2010.febr.11.én árubemutatón vettem részt az Life Management Program Kft. bemutatóján, ahol ötvenhatan voltunk jelen. Mivel utolsóként szálltam le a buszról, utolsóként értem be a terembe, ahol az utolsó sorban ültem le, hogy ne zavarjam a már megkezdett bemutatót.

Az előadó előre akart hívni, s mivel én nem mentem előre, mindenki füle hallatára megszégyenített, majd az előadás folyamán több esetben gúnyolódott velem (minden ok nélkül) rám terelve a figyelmet, kigúnyolt, kinevetett.Mélységesen szégyelltem magam, nagyon megalázó volt. Erre ötvenhat ember a tanúm! A helységet elhagyni nem tudtam, mert idegen városban voltunk, így nem ismertem a környéket. Úgy felkavart a viselkedése, hogy órákon át rosszul voltam, így kellett végighallgatnom a bemutatót. Mit tehetek, hová forduljak a panaszommal? Úgy érzem, hogy "lelki terror" elszenvedője voltam.

Helyesbítés:

Az LMP Kft.-nek (LMP Informatikai, Műszaki és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság) nincs köze a cikkben korábban azonos néven említett, termékértékesítést végző  Life Management Program Kft.-hez.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Szatmári Margit, 2015. október 01. - csütörtök 10:19

2007.április 14.-én vásároltam a fenti kft-től Hoffburg 12 részletet 100.000.-Ft-ér. Az edényekre 20 éves garacíát ígértek. Most eltelt 8 év, de sajnos az edények egyre használhatatlanok.A szinűk megszürkült, a dupla talp alól gőz jön ki ha főzök. a fülek mivel közvetlen a lábos oldalán van leégtek. A fedők gombjai szétestek. Nagyon sajnálom, mert szerettem használni ezeket, de lassan ki kell dobnom nagyobbik részét. Próbáltam a cég magyarországi üzletét megkeresni, ill, panaszt írni, de az válaszolták, hogy ezen a garancián nincs ilyen szám /121300315/ Mit tegyek? Szatmári Margit

Bedegi Józsefné, 2014. december 02. - kedd 18:02

Tisztelt Health for Life Proram Kft.! Többszöri megkeresésemre sem telefonon sem emailben,nem válaszoltak, Sehogy sem elérhetők AZ illetékesek,sem AZ ügyfélszolgálatuk sem ! Remélem erre válaszolnak mert ha nem a Fogyasztó védelemhez fordulok és feljelentést teszek Önök Ellen !! A termék bemutajukon vettem egy pulzáló mágnesterápiás matracot ,ami keves használat UTán nem müködik és még garanciás ! Kérem Önöket sürgösen intézkedjenek ,mert nincs 385 ezer forint kidobni Való pénzem, és így nem tudom használni! Kérem a javítását vagy a cseréjét ,vagy AZ árát ,minél elöbb ! Tisztelettel Bedegi Józsefné 2014. 12.02. bedegiek@gmail.com

Bedegi Józsefné, 2014. december 02. - kedd 18:01

Tisztelt Health for Life Proram Kft.! Többszöri megkeresésemre sem telefonon sem emailben,nem válaszoltak, Sehogy sem elérhetők AZ illetékesek,sem AZ ügyfélszolgálatuk sem ! Remélem erre válaszolnak mert ha nem a Fogyasztó védelemhez fordulok és feljelentést teszek Önök Ellen !! A termék bemutajukon vettem egy pulzáló mágnesterápiás matracot ,ami keves használat UTán nem müködik és még garanciás ! Kérem Önöket sürgösen intézkedjenek ,mert nincs 385 ezer forint kidobni Való pénzem, és így nem tudom használni! Kérem a javítását vagy a cseréjét ,vagy AZ árát ,minél elöbb ! Tisztelettel Bedegi Józsefné 2014. 12.02. bedegiek@gmail.com

Kunerth Károlyné, 2014. október 03. - péntek 11:06

Kedves Nyugdíjas társaim. Felhívom a figyelmeteket a Health for Life Program Kft Budapest. Kondorosi út 2/A szám alatti székhelyen lévő cégre. illetve annak egyik munkatársára (sajnos a nevét nem tudom, mert nem mutatkozott be ) MESSZIRŐL KERÜLJÉTEK EL!!!!!! Kaptam tőlük egy levelet hogy 2014. október 3. péntek 9.00 órára, de legkésőbb 8.50-re érkezzünk meg, mert a később érkezőket nem áll módúkban beengedni. Ez eddig rendben is van. Természetesen meg is érkeztünk nyugdíjas társaimmal a kitűzött időpont előtt. 8.55-ig vártunk és akkor benyitottunk a helyiségbe, ahova meghívtak bennünket. Azonnal kijött egy férfi és arrogánsan kiutasított bennünket, hogy még nem szólt, miért jöttünk be és menjünk ki. 14 nyugdíjas ácsorgott, hűvös időben a külső teraszon, várva a bebocsátást. 9.07 perckor kijött az ember és közölte, hogy " na ugye mondtam, hogy nem leszünk 15-en" (csak 14-en voltunk) de azért nagy kegyesen közölte, hogy bemehetünk, de ott kinn, a teraszon mondta nem a teremben, illetve arrogánsan tudatta velünk, hogy nagy kegyben részesülünk, mert beenged bennünket. Én odaszóltam az egyik ismerősömnek,. halkan, hogy nagyon nem tetszik ez a hangnem. Erre az ember nagy hangon rám szólt, hogy figyeljek oda, amit mond. Én közöltem, hogy ezt az arrogáns hangnemet mellőzze, erre azt mondta, ha nem tetszik el lehet menni, de azt is olyan hangon, hogy nagyon meglepődtem. Természetesen én nem szoktam az ilyen hangnemhez, és elmentem. Először is olyan meghívót kaptunk, amiben nem közölték, hogy milyen előadást kell meghallgatnunk, csak annyit. "Kedves Hölgyem/Uram ! a fenti helyszínen (Bowling Cafe Rendezvényterme, Szigetszentmiklós ....) és időpontban várjuk Önt szeretettel, ahol átadjuk meglepetés ajándékunkat egy interaktív program keretein belül" ennyi, de az, hogy milyen előadásról van szó, azt nem. Kíváncsian vártuk, hogy mit fogunk hallani. (hát nem erre számítottam, ami történt!!!) Továbbiakat nem tudom, mert eljöttem és nagyon felháborodtam, hogy idős emberekkel egy fiatalember, így beszéljen. Ezt a hangot embertársaim nevében is kikérem magamnak. Sajnálom azokat a tisztességes embereket, akik nagyon kedvesen és udvariasan tartják meg a bemutatójukat, Őket az ilyen emberek lejáratják. A nevét a fiatalembernek nem tudom, mert nem mutatkozott be. Még egyszer felhívom a figyelmet, hogy ezt a társaságot messziről kerüljük el. Kérlek benneteket, hogy osszátok meg, hogy az ilyen és ehhez hasonló embereket ne engedjenek érvényesülni. Köszönöm szépen. Kunerth Károlyné Marcsi, Szigetszentmiklósról.

Kovács Gábor, 2014. szeptember 03. - szerda 10:46

Kezdem azzal, hogy nem biztos, hogy arról a cégről írok, amiről a neten szó van ( Beck-csoport...).. - azt tudom, hogy az előadó úr ( azt hiszem, .. Norbert?) állandóan Beck termékekről beszélt és győri a cég. A tegnapi nap délutánján ( 09.02.) Szombathelyen részt vettünk egy termékbemutatón, ahol talpmasszírozó készüléket, indukciós főzőlapot és különböző főző, sütőedényeket reklámoztak, ill. ezek vételére buzdítottak. Az előadással semmi gond nem volt, korrektek voltak, a beígért vacsora is megvolt, viszont a meghirdetett ajándékokkal eléggé megtévesztettek papíron is és a valóságban. 30 000 Ft-os ajándékról írtak, beszéltek, a végén kiderült, hogy pl. egy olasz utazásra lehetne felhasználni, csekély 99.000 Ft befizetése mellett. A telefonos tájékoztatás is egész másról szólt. "Hab" a tortán... a házaspároknak beígért "extra ajándék" egy kis desszertes doboznyi "kávéskészlet" (?) volt, amit a sikertelen eladások után meg sem kaptunk. Az előadásról utolsónak kijövő házaspárnak azt mondta az előadó, hogy* ilyen bunkó banda, semmit sem vettek, dehogy adjuk oda az ajándékokat, inkább hazavisszük...!* Nem azért a kis "extráért", de ilyet még nem értünk... pedig nem ez volt az első részvételünk! Ez tényleg bunkóság volt tőlük!

Jocomano, 2014. június 25. - szerda 11:27

Tisztel Kovács Ákosné! Ha egy cég nem adja vissza az előleget, akkor erre egyszerű meg oldás is van. El kell menni egy közjegyzőhöz és fizetési meghagyást kell, be nyújtani az adott cég ellen. Ha a fizetési meghagyás ellenére sem fizet, akkor abban az esetben, a cég bíróságon el kell indítani az adott, cég ellen a felszámolást. Ez csak pár lehetőség, amihez joga van. Illetve ha a közjegyzői fizetési maghagyást vitatja a cég akkor abban az esetben, autómatikusan perré alakul. És így már nem bújhatnak ki a fizetés elől.

Kovács ákosné, 2014. június 24. - kedd 20:49

Szélhámos,tisztességtelen cég3hónapja nem küldik vissza abefizetett előleget mivel teljesen szabályosan visszaléptem a vásárlástól.Nem véletlen hogy telefononelérhetetlenek!Törvény irja elő hogy 1hőnapon belül kötelesekvisszaadni az előleget.Vajon hány embert vágtak még át?Ilyen cégre nincs szükség,ne müködhessenAzt irták,az utalás folyamatban van,aláirás nélkül!Már 3 hónapja!Legyek türelemmel!MEDDIG?Ettől kezdve ahol csak lehet rossz hirüket terjesztem.Vegyék tudomásul nemcsak nekik van eszük!Nincs keresnivalójuk a tisztességes cégek között!

Koczkás Andrásné, 2014. május 26. - hétfő 21:11

Tisztelt Cím! 2014. május 26-án Nyíregyházán részt vettünk egy három órás termékbemutatón! Minden résztvevő becsülettel tette dolgát, megismerkedett a termékekkel, vásárolt. A beígért 25.000.- Ft ajándék jól hangzott, de haszontalan a welness és kalandpark utalvány, nem hiszem,hogy sok ember igénybe fogja venni! Elkérték a telefon számomat, sajnos megadtam, kérem töröljék és ne adják tovább!

Manczur Ferenc, 2013. november 05. - kedd 09:42

tISZTELT Healt for Life Program Kft! A mai napra/203.11.5/ voltak szívesek egy meghívót küldeni a MONARCHIA VENDÉGLŐBEN tartandó rendezvényükre,a részvételemet az előző este telefonon pontosították,-ennek ellenére 8:18-as érkezésemkor közölték/nem éppen udvarias formában/ a terem megtelt és ezért nem engedhetnek be.Az ok többen egy meghívóval 3-4-en jöttek és foglalták el a hehyeket. a bejáratnál többen 8-10-en toporogtak és hasoló elutasításban volt részük, közöttük olyan személy is akit a gyermekei vidéki telkükről hozták fel erre az alkalomra. javaslataim: -modortalan embereket ne alkalmazzanak -béreljenek nagyobb termet,ha ilyen sok a meghívottjuk -korlátozzák az egy meghívóval érkezhetők számát kettő főre és ehhez határozzák meg a terem nagyságát,ha mégis többen jönnek azok várakozási listán szerepeljenek és vsak akkor engedjék be őket,ha az előadás kezdetére nem telik meg a terem. Bosszantó,hogy önök által meghívott ,leegyeztetett személyek,-akik más programjukat a rendezvényük miatt módosították - elutasításra kerüjenek. Üdvözlettel:Manczur Ferenc -

Szabó János, 2013. június 06. - csütörtök 13:55

Szeretném megosztani a történetemet a Beck csoport által meghirdetett bemutatón szerzett tapasztaltaimról.Időpont 2013.06 05.Sopron Pannónia szálló.Az előadó ezentúl Ő -nek fogom írni,kijelenti a rendezvény 1 óráig fog tartani,mikor ezt kifogásolja egy házaspár nemes egyszerűséggel felszólítja őket hagyják el a helységet mivel ilyen bomlasztó személyekre neki níncs szüksége. A következő"kedves" beszólása egy hiányos fogazattal rendelkező hölgynek szólt "maga lesz a következő akit kirakok a teremből mert már unom hogy mindent drágának tart".Felszólította a segédeit hogy a hölgyet ne számolják be a statisztikába mert úgysem vesz semmit pénze sincs ,különben meg csínálttassa meg a fogát .Így érkezett el az idő a borítékos sorsolásra,Ő kijelentette hogy csak ők nyíthatnak borítékot,egyenként félrevonulva mondták ki az ítéletet nyer vagy nem. Megnéztem a borítékot amit gyorsan igyekeztek eltüntetni és azt tapasztaltam benne volt egy nyeremény és egy főnyeremény cédula is Így szabályozzák hogy a szerintük nem potenciális vevők is" nyerjenek" vagy beépített emberek" nyerik" az ajándékot amit vissza adnak vagy egyéb játék folyik.Mikor ezt szóvá tettem Ö "fogjam be a pofámat kommunista köcsög mert kivág mint macskát szarni"Ezután megszólaló a felesége is hasonló kedves szavakkal próbált távozásra bírni.A hab a tortán mikor a legifjabb segéd megkérdezte ki a fene hívta magát ide,takarodjak el.Ezek után úgy határoztam maradok,és nem csalódtam:Ö kijelentette menjek el Recskre és nézzem meg mit műveltek a hasonló emberek akik feljelentgettek. Az nem zavarta hogy 56-os születésű lévén mi közöm van a Rákosi korszakban történtekért.Nem akarom túl hosszúra nyújtani de még háromszor beszólt.fogjam be a pofámat mert kihajít.Ezek után folytatódott a történet,egy házaspár férfitagja szólt a feleségének ne kérje az "ajándékot" mivel az 160000 ezer forintba kerül..Ö nek a reagálása megint hozta a színvonalat. "Ő" nagyobb bunkóságot nem tud elképzelni mint az ajándékot visszaadni,és neki három szem tik-tac volt a fiától a legnagyobb ajándék.Majd még előkerült az édesanyja, lánya ,fia,és én is.Rám fogta a rendezvény időbeli csuszását,de mint kiderült a tombola "ajándékok még nem érkeztek meg ekkor már negyed 2 re járt az idő.Csendben jegyzem meg ha nem velem és a családjával foglalkozott volna bőven belefért volna az időkeretbe. Az ebédre és az ajándékokra sem tartottam igényt ,mivel a beharangozott ajándék egy utazási kártya volt amit szerintem a jelenlévők nagy része nem tud felhasználni .Én ezzel a társasággal semmilyen formában nem szeretnék találkozni és akit lehet lebeszélek róluk.A jelenlévő kezdeti 31 főből 6 biztosan nem lesz semmilyen formában partnerük.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Kommentek

Mária Ádám, 2020. február 16.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Lázár István, 2020. február 14.

Mi 2019.10.28-án rendeltünk telje nyílás záró cserét, a mai napi semmi, csak ígérgetések ...

Ablakcsere buktatókkal

Mr Mito, 2020. február 11.

Né hígyjél té Richard Cosmos, mivel ő égy csáló gázfickó, átkoz tégéd éső szél vihá...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza