Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Mégsem száműzi a boltokból a meleg étel utalványt az APEH

Munkatársunktól, 2010. február 11. - csütörtök 15:22
Címkék: élelmiszer, díj
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Továbbra is a tavalyihoz hasonló feltételekkel lehet felhasználni a munkáltatótól kapott ételjegyeket.Visszavonta az APEH a melegétkezési utalványok felhasználásnak korlátozását - tudta meg a Magyar Rádió Krónika című műsora a Pénzügyminisztériumtól. Így a tavalyihoz hasonló feltételekkel lehet továbbra is felhasználni a munkáltatótól kapott ételjegyeket.


Csak meg kell állapodni az utalványforgalmazóval

Szollár Domokos kormányszóvivő azt mondta: ahhoz, hogy egy szolgáltatóhelyen, például egy boltban elfogadják a melegétkezési jegyeket, kell egy megállapodás az üzlet és az utalványforgalmazó között.

Forrás : mr1
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Bakter, 2010. február 12. - péntek 09:23

Nem értem mit kell csodálkozni az utalványok körüli herce-hurcán. Rendszerváltás óta megszoktam,hogy a "politikusaink" mindenhez értenek addig amíg meg nem választják őket. Rendszerváltás óta nem tudnak kezdeni semmit sem az alábbi nevű utalvánnyal -MAGYARORSZÁG. Én ezért vagyok szomorú.

fifi, 2010. február 12. - péntek 08:46

A legnagyobb probléma az, hogy a beváltóhelyek az utalványforgalmazókkal valószínűleg már szerződést bontottak, mivel a beváltóhely (adott esetben élelmiszerbolt) nem szándékozott a melegétel utalvány beváltásáért 100000,-Ft bírságot kifizetni. Mikor köttetnek meg majd az új szerződések? Mert mindaddig, amíg nincs szerződés beváltóhely és utalványforgalmazó között, addig bukott a mutatvány. Undorító, hogy a kevés pénzből élőket szorítják állandó jelleggel. Nekem is kényelmesebb lenne egy szuperautóval begurulni az étterem elé, teletölmni a hasamat és hazatérni nyugovóra. Se főzés, sem mosogatás, se házimunka. De hál istennek nem egyedül vagyok és jószerivel családokról van szó, ahol az anyuka apuka bevásárol, nyersanyagot vesz a főzéshez, elkészül az étel, leül együtt a család és megebédel. Hát ezt is sajnálták. Undorító.

Parerno, 2010. február 12. - péntek 08:46

Még idejében, hiszen a kafetéria leadási határideje, bár én csak a vasútnál tudom a múlt héten lejárt! Köszönöm és gratulálok jónéhány vasutas nevében akik kisemberek lévén, nem merték ezt az elemet választani.

Dödölle, 2010. február 12. - péntek 08:14

...én meg beülök a meleg étel utalványommal a vendéglőbe, kihozzák a kaját ( HIDEG !!!! ), kihozzák a söröket ( MELEG !!!!! ).... Szabálytalan az egész eljárás ! Az utalvány meleg ételre szól !.... Ez a Gyurcsány, ez a Gyurcsány ....

kis katalin, 2010. február 12. - péntek 08:06

Felháboritó az étkezési utalványok körüli megszoritás. Nagyon sok családnak szinte ez a havi élelmiszerellátmánya. Miért? a megvett élelmiszealapanyagokból nem meleg étkezést lehet késziteni, de akkor már az egész családnak. Szégyen, hogy olyan emberek hoznak a szegény ember helyett döntéseket, akik azt sem tudják mi a főzés, és tele van a zsebük pénzzel, és ott étkeznek ahol csak akarnak. El kellene már ezeknek a telezsebü, rajtunk élősködő emberkéknek indulniuk a szegények életének megismerésére. Mert az Audi nem fordul be a lakótelepek, ill. a szegényemberek lakóhelyei felé. Szégyeljék magukat mind egytől - egyig. Ők nem tudják, hogy mi az mindennap családokat ellátni, megetetni a nincsből. Mert a szegényemberek zsirján gazdagodtak meg mind, és a mi verejtékünkből van tele a zsebük. Ezek az emberek mind a mi a dónkból zsirosodtak meg, és mai napig elnek jól. Bizony-bizony, lassan beláthatnák már, hogy az egyszerü embereknek is ÉLNI kelllllll !!!!!!!

Enci, 2010. február 11. - csütörtök 21:24

Krisztofer! TE edd le ahol akarod! De az étterembe rendszerint sör is fog hozzá kerülni! nyilván a jegy összegére! az mióta meleg étel??? Had döntsem el hogy inkább húst, hagymát, tojást meg lisztet veszek. És van pörköltem tésztával! Az is főtt étel! 2008 ba is valamelyik boltba, füstölt árusnál már le lehetett vásárolni. Ősszel meg a húsboltba is. És mindkettőnél van savanyúság is. A pörkölt mellé az is kell.. Ja és ahol vásárolok, azt mondta Le fog ez csengeni! Nem hozzák be!! Hogy melyik bolt köt szerződést velük, azt meg hadd döntse el a tulaj.. Továbbá ez a megkötött szerződés a bolt és a jegyet kibocsátó között történt, mi köze bárkinek is ehhez??

Reni, 2010. február 11. - csütörtök 21:08

Egyetértek Erzsóval,teljesen igaza van!

Erzsó, 2010. február 11. - csütörtök 20:48

Csak hogy felébredtek!!!! Egy család elmegy egy étterembe a kapott kis utalványát lehet ki is kell pótolja!! és ha busszal megy az plusz költség! Vagy menjen gyalog éhesebb lesz!?De egyszer jól lakik és elé rakják az ételt!!Lesz torta kolbásszal ahogy a mondás tartja!Hogy abból az utalványból a boltba tartós élelmiszert vásárolhatna az ember amiből talán többször kerül meleg étel az asztalra az nem számított az ötlet gazdának!!??A kisember vigye el a balhét már megint? A hiányzó pénzeket még mindig rajtuk akarja behajtani a kormány?És a benne lévő sok képviselő még meg is szavazta!!De most mi történt? Megvilágosodás vagy a közelgő választásnak köszönhető ez a visszavonás? És meddig marad így ??

papaspapas, 2010. február 11. - csütörtök 20:44

A Szollár gyerek csk fogja be a pofáját! Pár hónap múlva úgyis kereshet új állást! Ezek mehetnek a levesbe!

Kisné Judit, 2010. február 11. - csütörtök 20:31

Nem tudom,mire volt jó ez a cirkusz az utalványokkal.Mindenki tudta,hogy felháborodás lesz belőle,és azt is tudtuk,hogy újra elfogadják majd mindenhol.


1 2 3 4

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza