Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Játszópark nyílt az Új Buda Centerben

Munkatársunktól, 2010. február 09. - kedd 11:28
Címkék: vendéglátás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Trambulin, csúszdás mászótorony, elektromos Forma 1-es kisautók, görgős csúszda és ugrálók is szórakoztatják a két és tizennégy év közötti gyerekeket a szombaton nyíló Elevenpark elnevezésű zárttéri játszótéren az Új Buda Centerben.Az Elevenpark hivatalos megnyitóját szombaton tartják, a program tíz órakor kezdődik és tizenhét óráig tart. A közönséget egyebek mellett tombola, színészek, énekesek, humoristák, a Buborék együttes és a Full Dance tánccsoport szórakoztatja.

Magyarország legnagyobb fedett activityparkja négyezer négyzetméteres alapterületével december közepe óta nyitva áll, és már több mint ötezer látogatóval büszkélkedhet. Az Elevenpark elsősorban a két és tizennégy év közötti gyermeket várja, de a felnőttek sem unatkoznak: a park majdnem minden játékát az idősebbek is használhatják, ugrálhatnak a trambulinon, csúszdázhatnak, focizhatnak vagy a bungee-trambulinon szárnyalhatnak - közölte a park vezetősége.

A játszótéren száznegyven négyzetméteres trambulin, hét méter magas, négycsúszdás mászótorony, elektromos Forma 1-es kisautók, görgős csúszda, ugrálók és különleges légvárak állnak az érdeklődők rendelkezésére. A játékon és mozgáson kívül a felnőttek pihenhetnek is, magazinokat olvasgathatnak vagy ingyenes wifin kedvükre internetezhetnek.

Az elkövetkező hetekben lehetőség nyílik tiszteletjegyek megszerzésére, amelyeket az Elevenpark munkatársai osztogatnak szerte a városban. Aki felragaszt autójára egy elevenparkos matricát és autóját a Park munkatársai március végéig látják az utcán, rész vesz egy sorsoláson. A szerencsések a többi között laptopot, szülinapi partikat, parkbérletet és tiszteletjegyeket nyerhetnek.

Az Elevenpark a budapesti iskolákat és óvodák is támogatja. A meghirdetett rajzpályázat győztesének ingyenes belépést biztosítanak egy egész napra a játszótérre.

Forrás: MTI
 

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza