Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Lebőgött az iPad

Munkatársunktól, 2010. február 09. - kedd 09:52
Címkék: műszaki cikk
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az Apple táblapécéjének januári bemutatója után csaknem megduplázódott azoknak a száma, akiket nem tudott meggyőzni a régóta emlegetett iPad tudása - derül az egyik online áruház felméréséből.A Retrevo.com még az iPad megjelenése előtt kérdezte meg az eszközzel kapcsolatban ezer vásárlóját. A válaszolók huszonhat százaléka mondta, hogy hallott már róla, de nem érdekli az Apple hamarosan bemutatandó kütyüje. A januári bemutató után viszont már ötvenkét százalék mondta azt, hogy az iPad-et nem nekik találták ki - olvasható a The Daily Telegraph brit lap honlapján.

Az iPad biztos vásárlóinak száma a bemutató előtti három százalékról öt százalékra emelkedett, a bizonytalanok száma viszont alig változott: a bejelentést követően tizennyolcról tizenkilenc százalékra emelkedett.

AFP
Akkor, most mit is csináljak vele?

Blogbejegyzések és a számítástechnikai szakportálok szerint igencsak szánalmas, hogy Steve Jobs, az Apple vezére egy olyan eszközt nevezett élete fő művének, ami nem több egy lebutított, de nagyobb iPhone-nál.

A csalódottságnak az adhat okot, hogy a rajongók egy olyan iPad-méretű eszközt vártak, amelyen nemcsak az Apple boltjában megvásárolható, vagy onnan ingyen letölthető programokat, hanem más - a jelenleg kapható laptopokon mát megszokott - alkalmazásokat is futtathatnak majd.

Az eszköz elektronikuskönyv-olvasóként való használatát is sokan kétkedve fogadták, mert a kifejezetten hosszabb írások, könyvek megjelenítésére tervezett olvasók kijelzői mind úgynevezett elektronikus tinta (eInk) technológiával működnek, ami azt jelenti, hogy az olvasók a szemet fárasztó háttérvilágítással rendelkező LCD-kijelző helyett - mint amilyen az iPad-é is - szürke alapon fekete, vibrálás nélküli szöveget látnak.

Forrás: MTI
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza